Ο προγραμματισμός στη Νέα Σαλαμίνα, μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία, με το ρόστερ να εμβολιάζεται με τις τελευταίες πινελιές για την τελειοποίηση του.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νεόφυτος Λάρκου, συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε αυτό, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εκεί όπου η Νέα Σαλαμίνα θα πάει για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORTIME, στη Νέα Σαλαμίνα η επόμενη προσθήκη θ' αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού, με τη διοίκηση και την ομάδα του προγραμματισμού να είναι κοντά στο deal με τον Σέρτζιο Γκονζάλεζ. Πρόκειται για Ισπανό, 34 ετών, με ύψος 1.89 και πλούσιο βιογραφικό με τη περισσότερη ποδοσφαιρική του θητεία να καταγράφεται στην ισπανική Leganes, με μάλιστα 155 συμμετοχές και με παρουσία στη La Liga τη σεζόν 2024-25.
Στα αρχικά στάδια της καριέρας του έκανε ντεμπούτο στις μικρές ομάδες της Ατλέτικο Μαδρίτης, στη Λας Ρόθας, Χετάφε ενώ για μία τριετία είχε αγωνιστεί στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Όλες οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ήταν από την Ισπανία, με εξαίρεση τη τελευταία σεζόν που έπαιξε στη Σαουδική Αραβία, στην Al-Riyadh SC, με 8 συμμετοχές.
Αυτή θα είναι και η 12η προσθήκη για την ομάδα της Αμμοχώστου, μετά τους Γκράντσιρ, Γερολέμου, Κόβατς, Κιντιγιά, Κονφέ, Γιούση, Λαμπρόπουλο, Ποβέντα, Ανίν, Μανού και Φιλιώτη.
