Το θέμα που «καίει» στον ΑΠΟΕΛ

Όπως έγινε γνωστό μέσα από επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.

 

Η πιο πάνω εξέλιξη θέτει το θέμα προπονητή στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων του ΑΠΟΕΛ. Οι ιθύνοντες στον «Αρχάγγελο» έχουν ήδη σηκώσει μανίκια βάζοντας μπρος τις απαραίτητες διαδικασίες για την εξεύρεση του διαδόχου του Σέρβου τεχνικού.

Μπορεί ο «χορός» των ονομάτων να μην έχει ξεκινήσει ακόμη, ωστόσο τα επόμενα 24ωρα σίγουρα αναμένονται εξελίξεις.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στην ομάδα της Λευκωσίας, η οποία σε περίπου ένα μήνα θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στο πλαίσιο του β’ προκριματικού του Κόνφερενς Λιγκ (όπως ενημέρωσε η UEFA οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου).

Παρά την πίεση του χρόνου, ο εκλεκτός που θα αναλάβει τον «ηλεκτρικό» πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς καλείται να γνωρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο και κυρίως τους υψηλούς στόχους που θέτει κάθε χρόνο η ομάδα.

Από ‘κει και πέρα θα πρέπει να ενημερωθεί και για την κατάσταση του ρόστερ, ώστε να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις όχι μόνο σχετικά με τις αποδεσμεύσεις, αλλά και στον τομέα της ενίσχυσης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο