Η προοπτική και το μέλλον του Χαραλάμπους!

Πριν τον μεγάλο τελικό, ο περισσότερος κόσμος πίστευε ότι η Ομόνοια θα ήταν αυτή που θα κατακτούσε το Κύπελλο. Μόνο που αγωνιστικά, ήταν ένα παιχνίδι πάνω σε μια... κλωστή. Εντελώς μοιρασμένο με την ΑΕΛ να πραγματοποιεί μια εμφάνιση που λίγοι περίμεναν. Μια εμφάνιση με τη σφραγίδα του Χρίστου Χαραλάμπους που διάβασε πολύ σωστά τον αντίπαλο και παρέταξε μια ομάδα πολύ πιο έτοιμη από ότι ανέμενε το φίλαθλο κοινό.

Σωστή τακτικά, με ένταση στις μονομαχίες και ορθό πλάνο στο γήπεδο. Στο α' ημίχρονο ήταν ελαφρώς καλύτερη. Αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που είχε στο ματς, ίσως να μιλούσαμε για διαφορετικά δεδομένα σήμερα. 

Όπως και να έχει, ο Χρίστος Χαραλάμπους έδειξε ότι έχει προοπτική σε αυτή την ΑΕΛ. Ξέρει πολύ καλά τι εστί ΑΕΛ και μέσα από τις δυσκολίες, αλλά και τα παιχνίδια του β' γκρουπ που δεν είχαν κινητρο κατάφερε να κρατήσει τους παίκτες προσηλωμένους στον τελικό. Δεν ήταν εύκολο μέσα από αδιάφορα παιχνίδια. Το ερώτημα ωστόσο, είναι αν θα τον δούμε και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Λεμεσού. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη διάδοχη κατάσταση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο