«Δεδομένο για «Στέλιος Κυριακίδης», δεν προκύπτει ζήτημα για αναβολή με Ομόνοια»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ακρίτα Χλώρακας, Αντώνης Σιελουβάρης, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και την εκπομπή «Τρανζίσιον» με τον Πολύβιο Αλεξάνδρου και αναφέρθηκε στο ζήτημα που προκύπτει με το «Στέλιος Κυριακίδης», τον προγραμματισμό  και την προετοιμασία. Τι είπε επίσης για το αν προκύπτει θέμα αναβολής στην 1η αγωνιστική που αγωνίζεται με την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης:

«Θεωρούμε δεδομένο ότι θα ξεκίνησουμε την σεζόν στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η εκκίνησή μας θεωρώ ότι θα γίνει στο «Στέλιος Κυριακκίδης». Η διοίκηση είναι σε συνεννόηση με την αντίστοιχη της Πάφου, και διαβουλεύονται με τον ΚΟΑ. Η επίσημη θέση του Ακρίτα Χλώρακας είναι πως θα ήταν καλό, τα έργα που είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν το καλοκαίρι του 2023».

Για το τι θα κάνει ο Ακρίτας μετά την έναρξη των έργων στο «Στέλιος Κυριακίδης»: «Έχουμε στην Πάφο δύο γήπεδα που έχουν φιλοξενήσει παλαιότερα αγώνες Α’ κατηγορίας, στην Πέγεια και την Γεροσκήπου. Δεν έχουν όμως αδειοδότηση. Η μετακόμιση στη Λεμεσο δεν μας βρίσκει σύμφωνους και γενικότερα υπάρχουν πολλά ζητήματα για αυτό το κομμάτι».

Για τον προγραμματισμό και την προετοιμασία: «Τελευταίο απόκτημα μας ήταν ο Καρπίνα. Αναχωρεί την Πέμπτη η ομάδα για τη Βουλγαρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί αναμένεται να ενσωματωθούν και νέα αποκτήματα. Ο Μπαντία, μίλησε με τον Τεχνικό Διευθυντή και εξέφρασε την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση του για τη μέχρι στιγμής δουλειά που γίνεται. Θα δώσουμε τρία φιλικά στην Βουλγαρία, τα οποία το ένα είναι με την Στεάουα, και το άλλο με ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν».

Για την 1η αγωνιστική με Ομόνοια: «Μας είπαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ότι δεν προκύπτει ζήτημα για αναβολή. Η πρεμιέρα ακολουθεί των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που θα έχει η Ομόνοια οπότε δεν αναμένεται να μετατεθεί η πρεμιέρα μας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο