Το σχόλιο του ΑΠΟΕΛ για τις υποθέσεις Νεοκλέους και Σόουζα

Στο περιθώριο της κλήρωσης για το πρωτάθλημα CYTA 2022/23 ο ΑΠΟΕΛ -δια μέσου του εκπροσώπου Τύπου, Νεκτάριου Πετεβίνου- τοποθετήθηκε για τις πολύκροτες υποθέσεις των Νικόλα Νεοκλέους και Λούκας Σόουζα.

Διαβάστε επίσης:

«Επιλέξαμε την οδό της σιωπής από τον Απρίλη και τον αγώνα με την Ανόρθωση, όταν αποκλειστήκαμε από την απόδοση ενός διαιτητή, ο οποίος αποκλείστηκε από την ΟΥΕΦΑ με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει. Πάρα πολλές ομάδες εκείνο το διάστημα πήραν το μέρος του διαιτητή (σ.σ. Νικόλα Νεοκλέους)», σχολίασε αρχικά ο Νεκτάριος Πετεβίνος για τον διαιτητή του αγώνα κυπέλλου κόντρα στο σύλλογο της Αμμοχώστου.

Αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη του Λούκας Σόουζα με την πρώην εργοδότριά του (σ.σ. η FIFA της επιδίκασε €190.000 για σπάσιμο συμβολαίου), ο υπεύθυνος επικοινωίας του ΑΠΟΕΛ τόνισε:

«Γνωρίζαμε από την αρχή όταν έγινε ο τερματισμός του συμβολαίου του Σόουζα με την πρώην ομάδα του, υπήρχε μια συζήτηση. Είναι μια διαμάχη, όμως μεταξύ του παίκτη και της ομάδας του και δεν αφορά τον ΑΠΟΕΛ. Είναι μια διαμάχη που μπορεί να υπάρχει δικαίωση είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά. Ας περιμένουμε λίγο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο