Ζώγια: «Είμαστε απογοητευμένες – Θέλαμε το μετάλλιο»

Μεγάλες εμφανίσεις έκαναν στο World Tour Star 1 της Λουμπλιάνα η Ζώγια Κωνσταντοπούλου/Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Οι δυο πετοσφαιρίστριες κερδίζοντας και την απραξία λόγω κορωνοϊού βρέθηκαν στην οκτάδα και αποκλείστηκαν το βράδυ του Σαββάτου μετά από μάχη με τις Βελγίδες Sarah Cools και Lisa Van den Vonder.

Οι δυο πρωταθλήτριες τα έδωσαν όλα, αλλά έχασαν σε 44 λεπτά αγώνα 0-2 σετ. Ο αγώνας ήταν μεγάλο ντέρμπι με την ομάδα του Βελγίου να κερδίζει κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες με 24-26  το πρώτο σετ και 19-21 το δεύτερο.

Κληθείσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ η Ζώγια Κωνσταντοπούλου να σχολιάσει τον αγώνα ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ καλός προημιτελικός με πολύ καλές φάσεις και ατμόσφαιρα. Το σκορ ήταν πολύ κλειστό και στα δυο σετ, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πιέσουμε για ένα τρίτο σετ». Σχετικά με την απόδοσή τους στο  τουρνουά, η Ζώγια δήλωσε: «Από θέμα απόδοσης είμαστε αρκετά ευχαριστημένες αφού παιχνίδι με παιχνίδι παίζαμε καλύτερα. Δυστυχώς, όμως χάσαμε και απογοητευτήκαμε. Θέλαμε να συνεχίσουμε για να διεκδικήσουμε μετάλλιο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο