ΕΝΠ - Πάφος FC 1-2: Λύτρωση στο τέλος με Γκολντάρ, τρεις αποβολές για τους γηπεδούχους!

Η Πάφος FC κατάφερε να πετύχει άλλη μια ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα, περνώντας νικηφόρα με 2-1 από το «Τάσος Μάρκου».

Το σκορ άνοιξε ο Ανδρέου σοτ 29’ με την παφιακή ομάδα να γυρίζει τα σε βάρος της δεδομένα με γκολ των Ζάιρο και Γκολντάρ στο β’ ημίχρονο. Με 8 ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι βυσσινί.

Στους 16 βαθμούς πλέον η ομάδα του Καρσέδο που παραμένει στην κορυφή, έμεινε στους 3 η ομάδα του Όρι Γκούτμαν. Με Καρμιώτισσα η Πάφος και Ομόνοια η ΕΝΠ οι επόμενες υποχρεώσεις τους.

Το ματς:

Η Πάφος FC άρχισε το παιχνίδι πιο δυνατά και έφτασε σε δυο σημαντικές τελικές προσπάθειες με τους Άντερσον (6’) και Τάνκοβιτς (13’) όμως σε αμφότερες τις δύο περιπτώσεις ο Αντελέγε ήταν στη σωστή θέση.

Στο 17’ υπήρξε μικρή διακοπή λόγω σύγκρουσης ανάμεσα σε Αντελέγε και Άντερσον που επηρέασε τον ρυθμό που πήγε να πάρει το παιχνίδι. Η ΕΝΠ στην πρώτη της τελική σκόραρε με φοβερό τέρμα του Ανδρέου στο 29’ που σημάδεψε το δεξί παραθυράκι του Μιχαήλ.

Στο 34’ ο Τάνκοβιτς και στο 45+1’ ο Νατέλ επιχείρησαν να απειλήσουν τον Αντελέγε όμως το σκορ παρέμεινε αναλλοίωτο στο α’ ημίχρονο.

Το β’ ημίχρονο άρχισε με αλλαγές από τον Καρσέδο με τους Ζάζα και Ζάιρο να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να αλλάξουν την επιθετική δραστηριότητα της ομάδας τους.

Οι δυο τους συνδυάστηκαν στη φάση του 75' με τον πρώτο να σεντράρει και τον δεύτερο να νικάει για πρώτη φορά τον Αντελέγε με πισινή κεφαλιά. Για να φτάσουμε όμως στην ισοφάριση, στο 71' αποβλήθηκε ο Μεντί που πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή στο β' ημίχρονο.

Ήταν η εξέλιξη που σηματοδότησε την ανατροπή των δεδομένων μιας και η ομάδα του Καρσέδο έγινε όλο και πιο επιθετική.

Ο Αντελέγε στο 81' έκανε την επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Μπρούνο, όμως δεν κατάφερε να έχει σωστή αντίδραση και εφτά λεπτά μετά όταν ο Γκολντάρ από γύρισμα του Ζάζα με προβολή έγραψε το 2-1. Ο Μιχαήλ χρειάστηκε στο 90' να αποσοβήσει την ισοφάριση σε σουτ του Σαμ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκαν επίσης οι Σαμ και Γιαντζούβιτς με τους βυσσινί να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με 8 παίκτες.

ΕΝΠ: Αντελέγε, Χριστοφή, Κορίνους, Μαυρουδής (72’ Μιλίσεβιτς) Σαμπού (68’ Σαμ), Γκότλιεμπ, Κράιντς, Φλίτερ (46’ Μεντί), Ανδρέου (79’ Γιαντζούκοβιτς), Χούγκενχουτ, Χαραλάμπους (68’ Έντσον)

Στον πάγκο: Παναγιώτου, Στυλιανίδης, Ιωάννου, Μπάρι, Κοσμάς, Κοτσώνης

Πάφος FC: Μιχαήλ, Γκολντάρ, Μπρούνο, Κίνα (70’ Τανλόνγκο), Νατέλ (46’ Ζάζα), Σίλβα, Τάνκοβιτς, Σούνιτς (70’ Πέπε), Μπουκαμίρ, Άντερσον (46’ Ζάιρο), Κορέια (90+4’ Λούκασεν)

Στον πάγκο: Ίβουσιτς, Παπαδούδης, Πηλέας, Ναμ, Ποντέλο, Ηλία

ΕΝΠ – Πάφος FC 1-2 (6/10)
Σκόρερ: Ανδρέου (29’) / Ζάιρο (75’), Γκολντάρ (88’)
Κίτρινες: Χούγκενχουτ, Μεντί, Αντελέγε, Χριστοφή, Κράιντς / Σίλβα, Άντερσον, Νατέλ
Κόκκινες: Μεντί (71’ δεύτερη κίτρινη), Σαμ (90+3’), Γιαντζούκοβιτς (90+6’)
Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Αντωνίου Μενέλαος
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο