Έγιναν δύο οι μεταγραφικές ανάγκες

Στην ΑΕΛ έψαχναν για ένα ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το βασικό μεταγραφικό πλάνο, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Ως γνωστόν, ο Λουίτζι Ντε Λούκας τέθηκε εκτός πλάνων του Κρις Κόλμαν και οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το αγωνιστικό κομμάτι. Συνεπώς, στην ομάδα της Λεμεσού θα ψάξουν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Γιάννου και Κόλμαν ήδη εξετάζουν συγκεκριμένες περιπτώσεις με στόχο να καταλήξουν σε μια αξιόπιστη λύση και να ολοκληρώσουν το παζλ στην άμυνα. 

Ένα όνομα που βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΛ, είναι του Ντένις Κόλινγκερ. (Δες ΕΔΩ).

Παράλληλα, συνεχίζεται το ψάξιμο για απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, με διαφορετικά αγωνιστικά στοιχεία από τους Τρισκόφσκι και Ρομπέρτα. Δεν αποκλείεται ο παίκτης που θα έρθει, να είναι καταλόγου Β'

Στην ΑΕΛ, προετοιμάζονται και για το φιλικό με την ΑΕΚ στις 17 Αυγούστου. Θα είναι πρόβα τζενεράλε ενόψει και της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συνεπώς, περιμένουμε πως οι περισσότερες βασικές επιλογές του Κόλμαν στον αγώνα του Σαββάτου, θα είναι αυτές που θα δούμε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Ομόνοια 29 Μαίου. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο