Αύριο η έναρξη του παγκυπρίου πρωταθλήματος ΕΣΥΑΑ

Διεξάγεται αύριο Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 το ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΥΑΑ που διοργανώνει η ΚΟΕΑΣ στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Λόγω της ιδιάζουσας φετινής περιόδου, η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα θα είναι περιορισμένη και κλήθηκαν να λάβουν μέρος μαθητές της ΣΤ’ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων σε Παγκύπρια Βάση.  Η επιλογή των παιδιών έγινε με ειδικές Νόρμες που εφαρμόζει η Ομοσπονδία από το 1997 μέχρι σήμερα και προωθούνται στις Ακαδημίες των έξι (6) Γυμναστικών Συλλόγων – Μελών της ΚΟΕΑΣ.

Το Πρωτάθλημα θ’ αρχίσει στις 6.00 το απόγευμα και θα τηρηθεί το ακόλουθο ωρολόγιο πρόγραμμα: 

 

6.00μ.μ. 600μ. Κοριτσιών  Τελικές σειρές

΄Υψος Κοριτσιών  Τελικός

  Υψος Αγοριών  Τελικός

Ρίψη Vordex Κοριτσιών Τελικός

 

Μήκος Αγοριών  Τελικός

6.20μ.μ. 1000μ. Αγοριών  Τελικές σειρές

6.30μ.μ. 65μ. εμπόδια Κοριτσιών Τελικές σειρές

6.55μ.μ. 65μ. εμπόδια Αγοριών Τελικές σειρές

7.00μ.μ. Ρίψη Vordex Αγοριών Τελικός

7.15μ.μ. 75μ. Κοριτσιών  Τελικές σειρές

 

Μήκος Κοριτσιών  Τελικός

7.30μ.μ. 75μ. Αγοριών   Τελικές σειρές

Την όλη διοργάνωση στηρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, η οποία στα πλαίσια του στρατηγικού της σχεδιασμού έρχεται αρωγός  της Ομοσπονδίας στην Ανάπτυξη του αθλήματος.

Βασικός υποστηρικτής είναι και ο ΚΟΑ ο οποίος μέσα από τον Ενιαίο Σχεδιασμό του Αναπτυξιακού Αθλητισμού, επιδοτεί κυρίως την Προπονητική κατεύθυνση.

Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έλαβε το Υπουργείο Υγείας, θα διεξαχθεί με ελάχιστη παρουσία θεατών στο στάδιο.  Γι’ αυτό η ΚΟΕΑΣ λαμβάνοντας υπόψη τα σχετικά Διατάγματα και τους ειδικούς Κανονισμούς, θα επιτρέψει την παρουσία μόνο ενός γονέα ή κηδεμόνα από κάθε συμμετέχοντα.

Όσοι θεατές παρευρεθούν είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν το ΄Εντυπο Καταγραφής Εισερχομένων θεατών σε Αθλητικούς Χώρους και στο οποίο συγκεντρώνονται προσωπικά δεδομένα τα οποία θα έχουν στη διάθεσή τους για περίοδο δύο (2) μηνών οι αρχές σταδίου.                                                                     

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο