Ποιοι δρόμοι κλείνουν για το Cyprus Rally 2019

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της Ειδικής Διαδρομής της Λευκωσίας, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/9/2019 στις 5.04μ.μ., (Cyprus Rally 2019, 27-29 Σεπτεμβρίου, 2019) οι πιο κάτω δρόμοι, με επίκεντρο τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου, θα είναι κλειστοί στις 28/9/2019 από τις 14:00 μέχρι τις 20:00. Επίσης, σημειώνεται ότι, οι εν λόγω δρόμοι, την ίδια μέρα 28/9/19 από τις 6:30π.μ. μέχρι τις 8:30π.μ. θα είναι κλειστοί, για τη διεξαγωγή της αναγνώρισης της διαδρομής από τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα:

Οδός Αιγύπτου – κλειστή από την πλατεία Λόυντ Τζωρτζ μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου
Οδός Μουσείου – κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Νεχρού μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου
Οδός Κινύρα – κλειστή από τη διασταύρωση στο γεφύρι Πεδιαίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου παρά την Πύλη Πάφου
Οδός Νεχρού
Οδός Μάρκου Δράκου
Οδός Χαράλαμπου Μούσκου – μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κινύρα
Οδός Κωστή Παλαμά – κλειστή μόνο η κατεύθυνση προς την οδό Νεχρού
Οδός Χείλωνος – η κατεύθυνση προς τα φώτα τροχαίας Μουσείου
Παρακαλούνται οι κάτοικοι των περιοχών που αναφέρονται πιο πάνω, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του αγώνα στους αριθμούς 22-313233/22-269815 για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστούν. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση καθώς και τη διαδρομή του αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyprusrally.com.cy.

Προτρέπεται το κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την Ειδική Διαδρομή Λευκωσίας να προσέλθει στον χώρο έγκαιρα, να χρησιμοποιήσει όλους τους παρακείμενους χώρους στάθμευσης και να ακολουθεί τις προτροπές της αστυνομίας και των κριτών ασφαλείας που θα στελεχώνουν τον χώρο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο