Πρωτοπόρος ο Οζιέ στο Ράλι του Μόντε Κάρλο

Το WRC για το 2019 ξεκινάει όπως πάντα από το Μονακό και ο Σεμπαστιάν Οζιέ βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης με το Citroen C3 του. 

Αρκετά ανατρεπτικός είναι ο πρώτος αγώνας του WRC για το 2019 καθώς στις πρώτες θέσεις, μετά τις ειδικές διαδρομές, εναλλάσσονται οι οδηγοί. Αυτή τη στιγμή πρώτος βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Οζιέ, δεύτερος ο Τιερί Νεβίλ και τρίτος ο Αντρέας Μίκελσεν, με τα ελαστικά να παίζουν ρόλο-κλειδί σε όλο αυτό. 

Μέχρι το πρωί της Παρασκευής ο Τιερί Νεβίλ ήταν μπροστά και αυτό συνέβη κυρίως λόγω της σωστής στρατηγικής που ακολούθησε η Hyundai με τα ελαστικά, η οποία τόλμησε και της βγήκε σε καλό. Επέλεξε να πάρει αρκετά σετ σλικ ελαστικών χωρίς καρφιά για τους οδηγούς της, σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες και απέκτησε ένα προβάδισμα. 

Στη συνέχεια της ημέρας όμως ο Σεμπαστιάν Οζιέ κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά του και τελικά, να περάσει εκείνος πρώτος. Ο Λάτβαλα είναι ο οδηγός της Toyota που βρίσκεται στην υψηλότερη θέση στη γενική κατάταξη, αφού είναι τέταρτος και πέμπτος βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Λεμπ, που οδηγεί για λογαριασμό της Hyundai. Έβανς, Τάνακ, Μικ, Γκρίνσμιθ και Μπονάτο είναι οι υπόλοιποι οδηγοί που συναντάμε στη δεκάδα.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα, όπως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής στο Ράλι Μόντε Κάρλο. 

Από: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο