Β' Κατηγορία: Κόκκινη γραμμή αλλιώς... αναβολή

Τα σωματεία της Β' κατηγορίας πραγματοποίησαν χθες άτυπη συνάντηση στην οποία συζήτησαν αρκετά θέματα και πάρθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις.

Το SPORTIME αποκαλύπτει την επιστολή που στάλθηκε σήμερα στον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα και την οποία υπογράφουν όλα τα σωματεία της Β' κατηγορίας:

Προς: Πρόεδρο και Δ.Σ. ΚΟΠ

Θέμα: Άμεσα αιτήματα Σωματείων Β` κατηγορίας

«Όλα τα σωματεία της Β` κατηγορίας σε άτυπη συνάντηση τους στις 08 Σεπτεμβρίου 2020, έχουν αποφασίσει ακόλουθα:

Είναι κόκκινη γραμμή η καταβολή από την ΚΟΠ όλων των εξόδων για την διενέργεια των τεστ κορονοϊου. Σε περίπτωση που μέχρι την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 δεν έχουμε την θετική σας ανταπόκριση, με πλήρη συναίσθηση του περιεχομένου των λέξεων, έχουμε ομόφωνα αποφασίσει ότι αδυνατούμε να παρουσιαστούμε στους αγωνιστικούς χώρους.

Ζητούμε επίσης τον καθορισμό συνάντησης άμεσα για συζήτηση θεμάτων που άπτονται της βιωσιμότητας και συνέχειας των σωματείων μας όπως τα πιο κάτω:

1.   Καθορισμός ύψους χορηγίας 2020/21

2.   Καθορισμός μπάλας αγώνα (Άρθρο 41, προκήρυξη Β` κατηγορίας).

3.   Καθορισμός Εκπροσώπων Β` κατηγορίας στο Δ.Σ. ΚΟΠ.

4.   Τηλεοπτικά δικαιώματα και άλλα.

Για τον σκοπό αυτό έχει οριστεί πενταμελής επιτροπή, η οποία αναμένει τον ορισμό της συνάντησης. Τονίζουμε για ακόμα μια φορά το αίτημα μας για κάλυψη του κόστους των τέστ κορονοϊου. Σίγουροι για την θετική σας ανταπόκριση, ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο