«Κόλλησαν» στο μηδέν, «ανοιχτή» η πρόκριση

ΑΕΛ και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι για τους 8 του κυπέλλου και η πρόκριση είναι ανοιχτή ενόψει του επαναληπτικού σε μια βδομάδα στην Αρένα.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό ΑΕΛ και ΑΕΚ κόλλησαν στο 0-0 και έτσι η πρόκριση θα παιχτεί σε μια βδομάδα στον επαναληπτικό στη Λάρνακα.

Η ΑΕΛ είχε δυο καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Αβραάμ, ενώ η ΑΕΚ είχε μόλις μια ευκαιρία με τον Σπόλιαριτς.

Χαμηλός ρυθμός και τεράστιες φάσεις στην εκπνοή

Ο αγώνας άρχισε με τις δυο ομάδες να κινούνται σε χαμηλούς ρυθμούς και να είναι προσεκτικές στην άμυνα. ΑΕΛ και ΑΕΚ έφταναν μέχρι το επιθετικό τρίτο του αντιπάλου, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη που απείλησε στο 17’ με τον Τέτε να πλασάρει έξω από πλάγια θέση.

Σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα ανέβαινε και οι δυο ομάδες βρήκαν από μια μεγάλη φάση με την εκπνοή του ημιχρόνου. Στο 44’ ο Βοζίνια είπε όχι στον Σπόλιαριτς, ενώ στο 45’ ο Μαέ πλάσαρε εκτός σε τετ α τετ με τον Τόνιο.

Καλύτερα η ΑΕΛ και δοκάρι με Αβράαμ

Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αβράαμ να καταλήγει στο δοκάρι. Στη συνέχεια η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, κράτησε μπάλα, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτιάξει καμία ευκαιρία για να κλέψει τη νίκη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο