«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από τον πρόεδρο και από μένα, αλλά...»

Στη σημασία και στις ευεργετικές συνέπειες της νίκης-πρόκρισης επί της Νέας Σαλαμίνας στο κύπελλο Coca Cola, αλλά και στην προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ στάθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το 2-0 του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση, είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το κύπελλο, Κερδίσαμε κι είχαμε κάτι πολύ σημαντικό: τοι μηδέν στην άμυνα. θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια στη συνέχεια.

Εξ ίσου σημαντικό κομμάτι ο κόσμος που σε κάποιες στιγμές μας βοήθησε πάρα πολύ. Ξέραμε ότι είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, πρέπει να ενώσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ και από την ερχόμενη Δευτέρα να αρχίσουμε την αντεπίθεσή μας. Δείξαμε βελτίωση, πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό, να γίνουμε πιο ομαδικοί και να έχουμε ακόμη μεγαλύτερα καλά διαστήματα στο επόμενο παιχνίδι.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από τον πρόεδρο και από μένα για ενίσχυση, αλλά είναι δύσκολη η στιγμή. Αν δεν γίνει κάτι, θα πρέπει να πορευτούμε με το υλικό που έχουμε», σχολίασε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο