Θεοφάνους στο SPORTIME: "Αξίζει στην ΑΠΕΠ να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία"

Η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο τους στη Γ΄κατηγορία.Ήδη μετά από 3 αγωνιστικές στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας Στοκ είναι στην πρώτη θέση έχοντας το απόλυτο και το μηδέν παθητικό στην άμυνα.Ένας από τους φετινούς πρωταγωνιστές της ομάδας και συνάμα ο πρώτος της σκόρερ μίλησε στο SPORTIME για την πορεία της ομάδας του,τους στόχους της και τη συνέχεια.

Πρώτα αναφέρθηκε στον νικηφόρο αγώνα (5-0) που πέρασε απέναντι στην ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου.
“To σκορ μπορεί να δείχνει πως ήταν εύκολος αγώνας,αλλά μόνο τέτοιος δεν ήταν,γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί (το σκορ ήταν 1-0).Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε στα αποδυτήρια μιλήσαμε με τον προπονητή και βρήκαμε τα πατήματά μας”.

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για το γκολ που πέτυχε και πως είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 4 γκολ.
“Είμαι χαρούμενος αλλά δεν παίζει ρόλο ποιος σκοράρει.Από όλους γίνεται η προσπάθεια για να μπει το γκολ,δεν είναι μόνο από εμένα”.

Για το γεγονός πως βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και για τους στόχους της ομάδας.
Οι στόχοι μας από την αρχή ήταν η άνοδος στη Γ΄κατηγορία και για να το πετύχουμε πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.Όταν με έκλεισαν για να έρθω στην ομάδα, μου είπαν πως θέλουμε να ανέβουμε κατηγόρια.Αξίζει στην ΑΠΕΠ να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και όχι στην Επίλεκτη Κατηγορία Στοκ.Βέβαια δε σημαίνει πως επειδή πήραμε 3 παιχνίδια έχουμε ανέβει ήδη”.

Για το κλίμα στην ομάδα του.
“Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό,κάθε μέρα που περνάει δενόμαστε και γινόμαστε οικογένεια.Περνάμε πολύ καλά,δεν έχουμε κάτι μεταξύ μας και όλα είναι εντάξει”.

Όσον αφορά την 4η αγωνιστική εκτός έδρας με τον Άτλα Αγλαντζιάς,μας είπε.
“Είναι ένας διαφορετικός αγώνας,παίζουμε σε πλαστικό χλοοτάπητα,με το γήπεδο να είναι σε κακή κατάσταση.Το θετικό για μας είναι ότι κάνουμε και εμείς προπονήσεις σε πλαστικό χλοοτάπητα αυτή τη στιγμή,όμως παραμένει δύσκολο το παιχνίδι και ο Άτλας έχει καλή ομάδα”.

Γενικά για την ομάδα του και το πρωτάθλημα.

“Στο πρωτάθλημα υπάρχουν καλές ομάδες,αλλά δεν βρίσκονται όλες στο ίδιο επίπεδο.Ξεχωρίζουν πιστεύω η Ομόνοια,η Πέγεια η οποία έχει καλό προϋπολογισμό και εμείς.Στην ομάδα ήρθαμε τρεις παίκτες από τον Ύψωνα (ΕΝΥ Διγενή) που πήραμε την άνοδο στη 2η κατηγορία πέρσι.Οι άνθρωποι στην ομάδα μας υποδέχτηκαν πολύ καλά και μπορώ να πω μας έχουν “στα όπα όπα”.

Για τον κόσμο της ομάδας.
“Από την πρώτη αγωνιστική τους βλέπουμε κοντά μας,παρά το γεγονός πως δεν είναι πολλοί,τραγουδούν φωνάζουν,μας εμχψυχώνουν και είναι δίπλα μας.Είναι πλεονέκτημα να έχουμε τον κόσμο κοντά μας.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους διοικούντες που με υποδέχτηκαν όμορφα στην ομάδα”.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο