Στο Υπουργείο αντιπροσωπεία της Γ' Κατηγορίας - ενδείξεις για επανέναρξη τέλος του μήνα

Την αντίδραση τους και τον προβληματισμός ως προς την στασιμότητα του πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας, εξέφρασαν οι προέδροι των ομάδων της συγκεκριμένης κατηγορίας, ζητώντας άμεση επανέναρξη. Σήμερα το πρωί μαζεύτηκαν για μία ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Υγείας (φώτο).

Διαβάστε ακόμη

Προβληματισμός για συγκεκριμένα σημεία

Υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της Γ' κατηγορίας, αφού αυτή την εβδομάδα θα έχουμε επανέναρξη μόνο του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας, με τις ομάδες να εκφράζουν την ανησυχία τους για τον ελλειπή προγραμματισμό και την ασυνεννοησία του κράτους, αφού υποστηρίζουν ότι οι υποδομές της Β' δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από της Γ'.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του προέδρου της ομάδας των Λυμπιών με τη διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας και την ερχόμενη Δευτέρα προγραμματίστηκε συνάντηση με τον Υπουργό κ.Ιωάννου για τ' όλο θέμα από αντιπροσωπεία των ομάδων της Γ' κατηγορίας. Οι ενδείξεις για επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι θετικές, το θέμα την ερχόμενη Τετάρτη θα συζητηθεί στο Υπουργικό, ενώ οι πρώτες δηλώσεις αναφέρουν ότι το κλίμα είναι θετικό για επανέναρξη το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα 27-28 Φεβρουαρίου.

στο υπουργείο υγείας

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο