Η πρώτη του Φαμπιάνο / «Περήφανος που είμαι στην Εθνική, πολύ σημαντική μέρα για μένα»

O Φαμπιάνο πήρε ως γνωστόν Κυπριακή υπηκοότητα και κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Απόστολο Μάντζιο στην Εθνική μας. Ο κίπερ της Ομόνοιας, έβαλε την φανέλα με εθνόσημο, στο πρώτο ραντεβού της ομάδας ενόψει και των αγώνων που ακολουθούν με Αυστρία και Ρουμανία.

Ο Φαμπιάνο Φρέιτας πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική μας ομάδα. Ο Φαμπιάνο, που απέκτησε πρόσφατα την Κυπριακή υπηκοότητα, δεν έκρυψε τη χαρά του για την κλήση του στην Εθνική Κύπρου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την Εθνική Κύπρου. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους που μου έχουν δώσει την ευκαιρία να βρίσκομαι στην Εθνική” δήλωσε ο Φαμπιάνο, για να προσθέσει:

“Είναι μια πολύ σημαντική ημερα για εμένα και για την καριέρα μου. Τώρα, έχουμε μπροστά μας σημαντικούς αγώνες για τους οποίους θα πρέπει να προετοιμαστούμε”. 

Ο Φαμπιάνο μαζί με τους Νεόφυτο Μιχαήλ και Ζοέλ Μολ αποτελούν σε αυτή την κλήση την τριάδα των τερματοφυλακών της Εθνικής μας σε μια περίοδο που βρίσκονται και οι τρεις σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αφού είναι βασικοί στις ομάδες τους και ασφαλώς, κερδισμένη από αυτή τη συγκυριά, είναι η Εθνική μας ομάδα. 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο