«Αρνητικά τα πρώτα τεστ στην ομάδα»

Ο πρόεδρος του Άτλαντα Αγλαντζιάς, Κύπρος Βασιλειάδης, ξεκαθάρισε ότι το σωματείο έχει λάβει όλα τα μέτρα με βάση τα σχετικά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό μετά την ενημέρωση που έλαβαν από ποδοσφαιριστή της ομάδας ότι είχε στενή επαφή με θετικό κρούσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0:
«Αυτό μπορούσε να συμβεί στον καθένα, το θέμα προέκυψε από την Δευτέρα όταν μας ενημέρωσε ο ποδοσφαιριστής ότι είχε στενή επαφή με θετικό κρούσμα κορωνοϊού.

Μετά από αυτό διακόψαμε άμεσα τις προπονήσεις και ενεργήσαμε με βάση τα σχετικά πρωτόκολλα της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας και ενημερώσαμε άμεσα την Ομοσπονδία.

Έχουμε υποβληθεί όλοι σε τεστ διάγνωσης κορωνοϊού και μέχρι στιγμής έχουμε 7-8 αποτελέσματα αρνητικά. Σε μια έως δύο ώρες θα έχουμε τ’ αποτελέσματα για όλους. Δεν παρουσίασε συμπτώματα ο παίκτης ή όποιοσδήποτε άλλος στην ομάδα.

Προπονούμαστε στο ίδιο γήπεδο με άλλες δύο ομάδες, λόγω κάκιστης κατάστασης του δικού μας και στο δίτερμα με αυτές υπήρξε επαφή για 20 περίπου λεπτά. Ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε μια μέρα με τον Χαλκάνορα μετά από σχετική άδεια που έλαβε από εμάς και ενημερώσαμε και γι’ αυτό την ΚΟΠ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο