Η ανάλυση του Τσίκινη για τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής

Ο πρώην διεθνής διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης ανέλυσε στην εκπομπή "Super Monday" τις επίμαχες φάσεις της 3ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

"Σωστά δόθηκε το πέναλτι για τον Ολυμπιακό".

Για 2η κίτρινη σε Μανρίκε: "Δεν είναι εξωφρενικό είναι στην κρίση του διαιτητή. Αν ήταν η πρώτη κίτρινη, θα ήταν πιο ξεκάθαρη η φάση''.

Για το πέναλτι του Απόλλωνα: "Το χέρι ήταν σε έκταση δεν έχει σημασία αν είναι σε κοντινή απόσταση. Σωστά συμβουλεύτηκε το VAR και σωστά δόθηκε παράβαση".

Για το 2ο γκολ του Απόλλωνα αν είχε φάουλ: "Ο επιθετικός δεν έκανε κάποια παράβαση, σωστά αφήνεται το παιχνίδι να εξελιχθεί".

Κτύπημα Οκριασβίλι: "Περίπτωση κόκκινης κάρτας".

Φάουλ υπέρ ΑΠΟΕΛ πριν το 0-1: "Τον πατάει, τον βρίσκει χαμηλά, είναι παράβαση. Σωστά ο ρεφ έδωσε αυτό το φάουλ".

Πρώτο ακυρωθέν γκολ της Δόξας για οφσάιντ: "Δεν βλέπω για ποιο λόγο ακυρώθηκε αυτό το γκολ. Ο Μέσκα δεν συμμετέχει στη φάση. Δεν επηρεάζει τη φάση".

Για το αν πέρασε η μπάλα τη γραμμή στο γκολ της Δόξας: "Είναι πολύ δύσκολη φάση, ο βοηθός ήταν σε καλή θέση, είχε άποψη πλήρως. Σωστά δεν μέτρησε το γκολ, θα έπρεπε να περάσει εξολοκλήρου η μπάλα. Το goal line technology αν υπήρχε θα βοηθούσε".

Δεύτερο ακυρωθέν γκολ της Δόξας για οφσάιντ: "Οριακά μπροστά ο παίκτης που κάνει την κεφαλιά. Ακόμη και με τη γραμμή φαίνεται ότι είναι οριακή φάση, πιστεύω σωστά ακυρώθηκε".

Αποβολή Γκόμεθ: "Υπάρχει ένα μαρκάρισμα, το πόδι του δεν το ελέγχει, υπάρχει περίπτωση κόκκινης, αν και είναι σκληρή δεν είναι εσκεμμένη κίνηση".

Για το πέναλτι της Ομόνοιας: "Εδώ έγινε σοβαρό λάθος από τον διαιτητή, ο επιθετικός προκαλεί φάουλ στον τερματοφύλακα και θα έπρεπε να σταματήσει εκεί η φάση αφού δεν βρίσκει καθόλου μπάλα. Στη συνέχεια γίνεται η ανατροπή, υπάρχει παράβαση αν και δεν έπρεπε να συνεχιστεί. Έδωσε ανύπαρκτη κίτρινη που ήταν και η δεύτερη. Ο διαιτητής παρασύρθηκε και έδωσε λάθος παράβαση".

Για το πέναλτι της Ανόρθωσης: "Ο Ουάρντα κερδίζει πολύ ωραία το πέναλτι, δεν είναι πέναλτι μαιμού. Στεκόμαστε σε μία παράβαση".

Για το πέναλτι που δόθηκε στον Εθνικό: "Οριακά μπροστά ο παίκτης για οφσάιντ, εγώ πάω με τον διαιτητή που σωστά πήρε την απόφαση του πίσω".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο