Νίκη μετά από δυο χρόνια και κάτι… 

Στα τελευταία της επτά παιχνίδια με την ΑΕΚ εντός και εκτός η Κυρία μετρά μόλις δυο νίκες (μια στον πρώτο γύρο με 1-2 στην Αρένα) και μια στο Παπαδόπουλος στις 7/01/18 με 3-1. 

Στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια η ΑΕΚ μετρά 3 νίκες (δυο στο Παπαδόπουλος) και δυο ισοπαλίες. 

Ωστόσο μέσα στο Παπαδόπουλος η Ανόρθωση αγνοεί τη νίκη από τις 7.01.18 όταν κέρδισε με 3-1. Σε τρια σερί παιχνίδια η ΑΕΚ πέτυχε 2 νίκες και ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο. 

Τώρα είναι η ώρα για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια να πάρει το αίμα της πίσω από την πρόσφατη ήττα από την ΑΕΚ μέσα στο κάστρο της. Είναι η ώρα για την Κυρία να αφήσει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα και να μπει στην β’ φάση του πρωταθλήματος με το δεξί και να επαναφέρει την ηρεμία στην τάξεις της. 

Αν πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ είναι λογικό πως θα αλλάξει τις ισορροπίες αφού θ' αφήσει την ΑΕΚ αρκετά πίσω και από την άλλη θα μπορεί να συνεχίσει το έργο της προς την υλοποίηση των στόχων της.  

 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο