Αναλυτικά:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Αξίζαμε να νικήσουμε. Φανήκαμε άτυχοι στην φάση του γκολ της Ομόνοιας γιατί χάσαμε τον Σουάρες και έγινε η επαναφορά της μπάλας όταν παίζαμε με δέκα. Μετά ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη, πήραμε έναν βαθμό, θέλαμε να πάρουμε τους τρεις. Δεν ήταν εύκολο να παίζουμε με την Ομόνοια μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ η Ομόνοια όταν βάλει πρώτη γκολ είναι δύσκολο να της επιβληθείς. Τώρα έχουμε το παιχνίδι της Πέμπτης, να γίνει η αποθεραπεία και να πάμε με όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές».
Για το σερί των 13 αγώνων χωρίς ήττα: «Ανήκουν στους ποδοσφαιριστές τα αποτελέσματα. Μπορούν και επιστρέφουν στα παιχνίδια, κάτι που δεν είναι εύκολο. Επιστρέψαμε κόντρα σε μια ομάδα που διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή που είναι από τοπυς καλύτερους στην Ευρώπη στο παιχνίδι των νατεπιθέσεων. Οι παίκτες αντεπεξέρχονται στα δύσκολα παιχνίδια. Τους χαρακτηρίζω πολύ γενναίους. Χάσαμε το Σουάρες, με την Σκεντίγια είναι τιμωρημένος ο Πονς, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής Αμίν και Χάιρο και θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη αποθεραπεία».
Αν σκέφτεται την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Το μυαλό μου είναι στο ματς της Πέμπτη για την Ευρώπη και μετά στην ΑΕΛ. Αυτά τα σκέφτεται ο Τσάβι Ρόκα».




































