Αναλυτικά:
Για την πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΛ: «Είμαστε έτοιμοι, χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Μεγάλος σεβασμός για την ΑΕΛ, είναι ένα ιστορικό σωματείο. Ταπεινά το παιχνίδι αλλά θα πάμε με αυτοπεποίθηση. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι αγώνας δρόμου είναι μαραθώνιος. Έχουμε ένα ρόστερ που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο περσινό κορμό».
Για τους χορηγούς και τη φιλοσοφία της ομάδας: «Ευχαριστούμε τους εννέα χορηγούς μας, ο Ολυμπιακός θα είναι μια ομάδα με χαρακτήρα θα έχει αρκετά τρεξίματα, ένταση και συγκεκριμένο πλάνο από τον Γιώργο Κωστή. Είμαστε αισιόδοξοι για μια καλή πορεία. Έχουμε ένα χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με τις άλλες ομάδες, στόχος η παραμονή».
Για το μεταγραφικό πλάνο: «Ο Τίτος ήταν μια κίνηση τελευταίας στιγμής για βάθος και επένδυση. Με την παρουσία τους στις προπονήσεις μας έπεισε. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έκλεισε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Είμαστε ικανοποιημένοι με τα νέα απόκτημα και πιστεύουμε θα προσδώσουν ποιότητα στην ομάδα, η οποία έχει τη βάση της από την περσινή σεζόν».
Για το επίπεδο της Κυπριακής Λίγκας: «Η Πάφος άλλαξε πίστα, είναι η ομάδα που ξέφυγε. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Όλα τα παιδιά μας έρχονται από καλές χρονιές και είναι ώριμοι».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είχαμε εκδώσει μια ανακοίνωση για το Μορέια, είχε πάθει ρήξη χιαστών θα είναι μαζί μας τον Ιανουάριο. Οι υπόλοιπη ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή, υπάρχει βάθος στο ρόστερ».
Για τον κόσμο στο «Αλφαμέγα»: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι δύσκολη μέρα, Παρασκευή. Ευελπιστούμε ότι μπορούμε να βγάλουμε ξανά καλή εικόνα και να τους κάνουμε χαρούμενους».
Για τα διαρκείας της ομάδας: «Το θέμα της κάρτας οπαδού έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της ομάδας που αγόρασαν διαρκείας, θα μπορούσαμε καλύτερα. Είναι καταλυτική η παρουσία του κόσμου».
Για τους κύπριους διαιτητές: «Διαχρονικά στηρίζουμε την κυπριακή διαιτησία. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όλοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε δει πολλά στοιχεία βελτίωσης στο πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ελπίζω όλοι να ακολουθήσουν. Η Κυπριακή διαιτησία πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στις προσδοκίες».