Ο Βέισμπεκ άνοιξε νωρίς (4΄) το σκορ για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, βάζοντας τις βάσεις για ένα εντυπωσιακό πρώτο μέρος, κάτι που δεν επαληθεύτηκε καθόλου. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Απόλλωνα, με τον Γκασπάρ (53΄) να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ τρία λεπτά αργότερα (56’) ο Ντουοντού με άψογο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη φιλική «μονομαχία» και στέλνοντας ηχηρά μηνύματα στον προπονητή.
Ο Ολυμπιακός, παρά το βαρύ σκορ, δεν παράτησε το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, μείωσε με τον Ίντζια (68΄) και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο τέλος (89΄) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαραλάμπους. Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού είχαν δοκάρι (15΄) με τον Καστέλ που ήταν θετικός.
Το φιλικό αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δύο προπονητές να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα, με τον Αυγουστή να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα. Ο Απόλλωνας έδειξε πως βρίσκεται σε καλό «δρόμο» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρουσιάζοντας ενέργεια, πλάνο και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Οι «μαυροπράσινοι» από την πλευρά τους ανταποκρίθηκαν στο δεύτερο μισό, αποκομίζοντας πολύτιμα συμπεράσματα από την αναμέτρηση.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Απόλλων (Αυγουστή): Κουν, Ζμρχάλ, Κβίντα, Λαμ, Σίκκης, Χαραλάμπους, Λούμπιτς, Βάισμπεκ, Ντιονέ, Βρικκής, Καστέλ.
Δεύτερο μέρος: Κουν, Μαλεκκίδης, Βούρος, Άδωνη, Γκασπάρ, Μπράουν, Λαμ, Πολυβίου, Ζήνωνος, Ντουοντού, Μάρκες.
ΤΟ LIVE: