Η αντιστροφή των αποστάσεων επιτάσσει την αντιστροφή των αποτελεσμάτων.
Με τρεις ισοπαλίες στις περασμένες τέσσερεις αγωνιστικές ο Άρης είδε την απόστασή του από την κορυφή να γίνεται μεγαλύτερη από την αντίστοιχη δική του κόντρα στους διώκτες του.
Η παραμονή στην κούρσα για τον τίτλο περνά υποχρεωτικά από την επιστροφή στις νίκες και η αρχή επιβάλλεται να γίνει στο αποψινό ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00, Cablenetsports1HD, live SPORTIME), για την 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα φέρει την «ελαφρά ταξιαρχία» σε απόσταση βολής από ΑΕΚ και Ομόνοια, στον αντίποδα οι τρεις βαθμοί θα την κρατήσουν εκτός βεληνεκούς κι ενδεχομένως να τη φέρουν ξανά πιο κοντά στην κορυφή, αν η Πάφος δεν κερδίσει αύριο τον Απόλλωνα.
Καζού και Νίκολιτς είναι αμφίβολοι για την ομάδα του Αλεκσέι Σπιλέβσκι, η οποία καλείται να αφήσει το βάδην (ισοπαλίες) και να επιστρέψει στο τροχάδην (νίκες).