«Έχουμε βλέψεις για πιο ψηλά...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου για τη νίκη επί της ΑΕΛ, το επόμενο ματς με την Ανόρθωση και όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη με την ΑΕΛ: «Ήταν μία νίκη πολλαπλής σημασίας, ήταν το ντεμπούτο του Μπεν Σιμόν και ήταν ιδανικό, απ’ τη στιγμή που η ομάδα κέρδισε και με καλή εμφάνιση. Τα τελευταία δύο παιχνίδια κάναμε σωστά βήματα, όμως απαιτούνται πολλά πράγματα για να πάρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε. Αν μπορώ να προσδώσω με ένα χαρακτηρισμό το παιχνίδι, ήταν μία επαγγελματική νίκη. Μας βοήθηε που πετύχαμε νωρίς γκολ. Διαχειριστήκαμε καλά το αποτέλεσμα με πρόθεση να κλείσουμε τους διαδρόμους και να χτυπήσουμε κυρίως με αντεπιθέσεις. Η μόνη φάση που κινδυνέψαμε ήταν με τον Ανδρέου, ευτυχώς δεν το πληρώσαμε, μετά δεν δώσαμε δικαιώματα και καταφέραμε να κερδίσουμε. Την ίδια στιγμή ξέρουμε πως έχουμε περιθώρια βελτίωση για να παρουσιαστούμε καλύτερα. Διευκολύνει το έργο του προπονητή να έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα και μακάρι να κερδίσουμε και την Ανόρθωση».

Για τις επιλογές του που δεν υπήρχαν πολλές αλλαγές: «Το θέμα είναι να βρούμε την σταθερότητα και να έχουμε συνέπεια. Πήραμε θετικά αποτελέσματα, το θέμα είναι να συνεχίσουμε. Αυτό που έχει αλλάξει ο Μπεν Σιμόν είναι στη ψυχολογία της ομάδας. Το είπε και ο ίδιος δεν θα γίνουν θαύματα από την μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνος».

Για τους στόχους: «Σίγουρα έχουμε βλέψεις για πιο ψηλά, οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί και πάντα διεκδικούμε όλους τους τίτλους. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο για να καλύψουμε χαμένο έδαφος».

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Είναι και μία χρονιά που έχει επιστρέψει η Ανόρθωση, είναι ένα πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Όταν πηγαίνεις να αντιμετωπίσεις την Ανόρθωση στο γήπεδο της είναι πάντα δύσκολο το παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να εμφανιστούμε όπως πρέπει και όπως απαιτείται για ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει μία νίκη σε ένα τέτοιο ματς, αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Η προετοιμασία ξεκίνησε τώρα, είναι σε εξέλιξη η προπόνηση, επιστρέφει ο Τιουνκού από την τιμωρία, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και ο Κάσας, αν δεν αλλάξει κάτι θα πάμε με περισσότερες επιλογές».

Για τον κόσμο με την Ανόρθωση: «Θα ξεκινήσει η προπώληση και θα ακολουθήσει ο κόσμος όπως κάνει πάντα. Δεν τίθεται θέμα αναμένεται να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια και ελπίζουμε να του χαρίσουμε τη χαρά της νίκης».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο