Όποιον και όπου θέλει!

Η Ανόρθωση του Γκαγιέγο θα «πνίξει» τον αντίπαλό της, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν είναι...

Μπαίνει στο γήπεδο και παρά το ότι δέχεται πίεση για ένα 10λεπτο, δεν χάνει την συγκέντρωσή της. Βάζει τα κομμάτια σιγά σιγά στο παζλ που χρειάζεται για να φτάσει στην απόδοση που έδειξε ότι μπορεί. Μεθοδικά, υπομονετικά και με... μαέστρο από τον πάγκο.

Με τον χρόνο να κυλάει και την ίδια να μην μπορεί να σκοράρει γκολ -που θα μετρήσει- δεν χάνει την συγκέντρωσή της. Παίζει στα ίσα τον Απόλλωνα, βάζει στα σχοινιά τους παίκτες του Μιλόγεβιτς και δείχνει στο γήπεδο τέτοια δίψα σάν να έχει να... πιει νερό για μέρες.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ήταν πρώτοι στις πρώτες μπάλες, πρώτοι στις δεύτερες μπάλες, δεν έχασαν μονομαχία για μονομαχία και στο δεύτερο ημίχρονο «κατασπάραξαν» τον Απόλλωνα. Με τον Τεχέρα στη μεσαία γραμμή να οργανώνει το παιχνίδι αφού πρώτα ο Τιουνέ καθάρισε άλλη μια φάση, τους μπακ να ανεβαίνουν και τους εξτρέμ να δημιουργούν τέτοιους χώρους για να βρουν κενά οι φορ, η Ανόρθωση ήταν πάντα πιο επικίνδυνη.

Το πάθος που έβγαλε -σε ένα ακόμη β' ημίχρονο- ήταν ο καθρέφτης αυτής της ομάδας για το τι μπορεί να προσφέρει στον κόσμο της στο τέλος της χρονιάς. Απέναντι σε όποιον και όπου θέλει μπορεί να γίνει αφεντικό στο γήπεδο και να τον στριμώξει για τα καλά. Κι ας χάθηκαν αγώνες που ουσιαστικά δεν άξιζε να χάσει. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο