Πρώτη δικαιολογημένα με λόγους και αιτίες

Δεν είναι μόνο ότι η Ανόρθωση βρίσκεται στην 1η θέση που προκαλεί ικανοποίηση στον κόσμο της ομάδας. Είναι το γεγονός ότι θα μπορούσε να ήταν σε αυτή τη θέση με ακόμα περισσότερους βαθμούς αν κέρδιζε τα παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ, τα οποία εύκολα με λίγη περισσότερη προσοχή και συγκέντρωση μπορούσε να το πράξει.

Αυτό που βλέπει ο οπαδός της ομάδας τον αφήνει πλήρως ικανοποιημένο, καθώς βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό απέναντι σε κάθε ομάδα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα το πετύχει και απέναντι στον Άρη.  

Ο Γκαγιέγο προβληματίζεται ναι μεν για τον τραυματισμό του Γκερέρο ο οποίος όπως όλα δείχνει θα τον αφήσει δύο με τρεις μήνες, παρ’ όλα αυτά δεν πρόκειται να «κολλήσει» σε αυτό, παρά μόνο θα ψάξει να βρει την απαιτούμενη λύση. Ίσως η απάντηση να βρίσκεται σε μια τριάδα με τους Τιουνέ, Ιωάννου και Τεχέρα.

Το κλίμα γενικά στην Ανόρθωση είναι το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα, με τον κόσμο από την πλευρά του να πιστεύει στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές, φροντίζοντας να το μεταφέρει σε κάθε του ευκαιρία.

Όντας η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα  σε θέμα απόδοσης, εφόσον αυξήσει και τα καλά της διαστήματα, τότε σίγουρα βάζει πλώρη για διάκριση με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο