Αχρείαστες οι υπερβολές για Γαβριήλ

Από χθες το βράδυ που ο Σταύρος Γαβριήλ βρέθηκε στην ενδεκάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, σκοράροντας μάλιστα και τέρμα, έχει ξεκινήσει μια συζήτηση ανάμεσα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο, κατά πόσο έπρεπε να χρησιμοποιηθεί νωρίτερα ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να πάρει και πιο πριν ευκαιρίες, με περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε σχέση με όσα πήρε. Από την άλλη μια ή και δύο καλές εμφανίσεις δεν είναι αρκετές ποτέ για κανένα για να κερδίσει θέση βασικού. Το παράδειγμα άλλωστε του Λοΐζου είναι το καλύτερο δυνατό.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής φαίνεται να διαθέτει όλο το «πακέτο» για να κερδίσει θέση βασικού και να βοηθήσει παράλληλα την ομάδα του να λύσει και το μεσοεπιθετικό της πρόβλημα.

Θα χρειαστεί όμως η ανάλογη κριτική απ’ όλους γύρω από τον ίδιο, τόσο όταν πηγαίνει καλά, όσο και όταν οι εμφανίσεις του δεν θα είναι και τόσο καλές.

Άλλωστε, ιδιαίτερα γύρω από τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, μας διακατέχει πάντοτε μια υπερβολή όταν αναφερόμαστε σε αυτούς.

Το καλύτερο για όλους θα είναι να υπάρξει η απαραίτητη υπομονή και στήριξη προς τον ποδοσφαιριστή, καθώς ιδιαίτερα για το ΑΠΟΕΛ, ο Γαβριήλ θα αποτελέσει «λίρα εκατό» με τη σωστή διαχείριση ενόψει της συνέχειας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο