Σχόλιο για τις τελευταίες μεταγραφές: «Συλλογικές οι αποφάσεις»

Σχολίασε τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Ομόνοιας, ο Αθλητικός Διευθυντής, Γέσπερ Γιάνσον, αφού είναι η πρώτη συνέντευξη που έδωσε από την απόκτηση τους. 

Για τον Φράνσον:
«Από άποψη φυσικής κατάστασης, είναι έτοιμος. Εξαρτάτε από τον προπονητή πότε θα τον βάλει στον αγώνα. Υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτή την θέση (στο κέντρο), υπάρχουν επιλογές. Θα μας βοηθήσει στην συνέχεια της σεζόν. Δεν είναι ελκυστικός προορισμός η Κύπρος για παίκτες από το πάνω ράφι. Για να βρεις αυτούς τους παίκτες πρέπει να ευνοήσουν οι συνθήκες για να τους φέρεις Κύπρο. Σε κάποια χρόνια ίσως αλλάξει κάτι για να έρχονται πιο εύκολα κάλοι παίκτες στην Κύπρο χωρίς κάποιο θέμα».

Σχόλιο για τον Αμού:
«Ένας παίκτης που έρχεται από ψηλό επίπεδο. Τον κράτησε πίσω ο τραυματισμός του. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια ολόκληρου του τιμ. Φυσιοθεραπευτές και διατροφολόγοι. Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και βλέπουμε αποτέλεσμα. Ανέβασε ρυθμούς ο παίκτης. Ο παίκτης αναγνωρίζει, πως η Ομόνοια του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία».

Σχόλιο για τον Αλιούμ:
«Τον γνωρίζω, έχω πολύ καλή άποψη γι αυτόν. Από άποψη φυσική κατάστασης είναι πιο έτοιμος από Αμοο και Φράνσον. Έχει προοπτική, ταλέντο και φυσική δύναμη. Θα ταιριάξει στα θέλω του Αυγουστή αλλά και στο πλάνο του. Ήθελα να τον δει και ο τεχνικός της ομάδας, είναι συλλογικές οι αποφάσεις. Έπρεπε να απαντήσουν θετικά όλοι στην ομάδα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο