Το αντίο της ΑΕΚ στον Πετρουή!

Η ΑΕΚ μέσω βίντεο ευχαριστεί τον Χριστόφορο Πετρουή για την 15χρονη προσφορά του στην ομάδα. «Ενα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην οικογένεια της ΑΕΚ κλείνει. Μετά από 15 χρόνια ο Χριστόφορος Πετρουής αποχωρεί από την θέση του τιμ-μάνατζερ της ποδοσφαιρικής μας ομάδας...», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα της ΑΕΚ

«Ενα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην οικογένεια της ΑΕΚ κλείνει. Μετά από 15 χρόνια ο Χριστόφορος Πετρουής αποχωρεί από την θέση του τιμ-μάνατζερ της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλους μας στον Χριστόφορο για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση, την εργατικότητα, την υπευθυνότητα και την ακεραιότητα χαρακτήρα που επέδειξε καθόλη την διάρκεια της μακρόχρονης παρουσίας του. 

Σε αυτό το μεγάλο οδοιπορικό έζησε μαζί μας τρομερές συγκινήσεις, πολλές καλές, αλλά και κακές ποδοσφαιρικά στιγμές. Την ομάδα μας να υποβιβάζεται στην 2η κατηγορία και να επιστρέφει πιο δυνατή, να έχει καταστεί μόνιμη πρωταγωνίστρια, να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου και να αγωνίζεται 3 φορές στους ομίλους του Europa League. 

Σε ευχαριστούμε Χριστόφορε για την ανεκτίμητη προσφορά σου στην ΑΕΚ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο