«Θα μπει χρονοδιάγραμμα για την απάντηση Πουρσαϊτίδη»!

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας. Τι είπε για το ματς με την Ανόρθωση, τις δηλώσεις Πουρσαϊτίδη, την πρόταση ανανέωσης και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων πάντως, ξεκαθάρισε πως θα μπει deadline στην απάντηση του Ελλαδίτη τεχνικού, ξεκαθαρίζοντας τα δεδομένα.

Αναλυτικά:

«Σπουδαία μέρα για την Κύπρο μας. Εύχομαι τα καλύτερα στη χώρα μας. Προσοχή στα ψέματα και καλό μήνα», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το παιχνίδι με την Ανόρθωση:

«Ήταν από εκείνα τα ματς που απολαύσαμε, παρόλο που υπάρχει ο στόχος της έβδομης θέσης. Οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και μας προσέφεραν θέαμα. Προηγηθήκαμε, οι διακόπτες κατέβηκαν και η αντίπαλη ομάδα αντέδρασε πλήρως. Δε θα έλεγα την αλήθεια εάν έλεγα ότι στο 4-1 πίστευαν αρκετοί πως θα «γυρίσουμε» στην αναμέτρηση. Δεν ήταν ένα ματς που θα μπορούσε μία ομάδα να κερδίσει με ένα μεγάλο σκορ. Δεν ήταν κάτι που μας ευχαρίστησε, ευτυχώς όμως επανήλθαμε, εάν είχαμε μερικά λεπτά θα νικούσαμε κιόλας».

Για Κουμουρή: «Χαρήκαμε για την απόδοση του παιδιού που περίμενε την ευκαιρία του και την άρπαξε από τα… μαλλιά, διότι ήταν εξαιρετικός».

Για τις δηλώσεις Πουρσαϊτίδη: «Είναι δύσκολο να βάζεις τέσσερα τέρματα και να μη κερδίζεις, τουλάχιστον δεν χάσαμε, έτσι μείναμε πάνω από την Ανόρθωση. Δεν γνωρίζω σε ποιον έλεγε για τις ευκαιρίες που δίνει ο ίδιος στους νέους παίκτες».

Για την ανανέωση συνεργασίας: «Αρχικά, προσπαθήσαμε να «κρατήσουμε» τη διαπραγμάτευση εκτός δημοσιότητας. Δε θέλαμε να βάλουμε πίεση σε κανέναν. Καταθέσαμε την πρόταση, δεν είναι μυστικό και αναμένουμε την απάντηση του προπονητή. Το ΔΣ έκανε μία καλή πρόταση στον προπονητή με βάση τις οικονομικές δυνατότητες μας. Προσφέραμε υψηλό συμβόλαιο στον προπονητή. Θα μπει χρονοδιάγραμμα για την απάντηση του, γιατί θα πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός. Με τον τεχνικό Διευθυντή είμαστε αρκετά κοντά».

Για τη Γενική συνέλευση: «Ο κ. Χρυσοστόμου θα αποχωρήσει στο τέλος της διετίας, όμως η Νέα Σαλαμίνα δεν θα μείνει ακέφαλη. Το υπόλοιπο ΔΣ σχεδόν στην ολότητα του θέλει να συνεχίσει το «έργο» της. Δεν πρόκειται να υπάρξει αβεβαιότητα, ούτε διοικητική αστάθεια. Δυστυχώς θα αποχωρήσει ο Πρόεδρος, όμως οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε, καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε την ηρεμία στην ομάδα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο