Δύο θετικά, δύο αρνητικά και... το σκαλοπάτι

Το αυτονόητο έκανε ο Απόλλωνας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με... highlight την γκολάρα του Ντανίλο. Προσπέρασε την Ομόνοια, έστω και με ματς περισσότερο και τώρα ακολουθεί ένα κομβικό παιχνίδι. Αυτό με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο όπως τόνισε ο Κωνσταντίνος Μακρίδης θα δουν... από το Σάββατο στο Κολόσσι.

Υπάρχουν θετικά και αρνητικά μέσα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τα οποία μπορεί και πρέπει να κρατήσει ο κόουτς των γαλάζιων. 

Το πρώτο θετικό είναι πως ο Απόλλωνας στη... νέα του έδρα, μετράει το απόλυτο. «Τέσσερα στα τέσσερα» και... ας δέχθηκε για πρώτη φορά γκολ.

Το δεύτερο θετικό είναι πως για ακόμη μια φορά έδειξε να μπαίνει δυνατά στο ματς. Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο 45λεπτο και να δημιουργεί φάσεις. Κάτι που είδαμε στα τελευταία του παιχνίδια. Η ενέργεια που βγάζει είναι σημείο αναφοράς...

Το αρνητικό ωστόσο, κατ' επέκταση της πιο πάνω αναφοράς, ότι δεν καταφέρνει να αξιοποιήσει τις περισσότερες φορές τις ευκαιρίες που φτιάχνει. Όπως και με τον Άρη, έτσι και με τον Ολυμπιακό μπήκε δυνατά, πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και έφτασε σε τελικές οι οποίες δεν μεταφράστηκαν σε γκολ. Αυτά, ελπίζει να διορθωθούν ο Κωνσταντίνος Μακρίδης και με την προσθήκη του Ντόνιο στην εξίσωση.

Ένα ακόμη αρνητικό για τον Απόλλωνα ότι παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Κάτι που βλέπαμε από την αρχή της σεζόν με κενά διαστήματα. Για παράδειγμα το διάστημα με τον Ολυμπιακό, από το 25' μέχρι και το 45' και από το 50' μέχρι και το 70' δεν ήταν τόσο παραγωγικός, έδωσε δικαιώματα και χρίζει βελτίωσης αν θέλει να φτάσει στην 3η θέση και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο...

Η ουσία στο τέλος είναι οι τρεις βαθμοί, που προστίθενται στο σακούλι για να φτάσει τους 35, που τον ανεβάζουν στο 5ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας. Ένα σκαλοπάτι το οποίο που ακόμα και να χάσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής, θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν στο ΓΣΠ (χωρίς τον κόσμο του) για να το... ξαν' ανέβει!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο