Με την αύρα του κόσμου του!

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον ΑΠΟΕΛ που στις 17:00 υποδέχεται την Ομόνοια για το αιώνιο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής και του α’ γύρου του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για την πρώτη φετινή συνάντηση των δύο αντιπάλων, με την ομάδα του Μιλόγεβιτς να προέρχεται από μπόλικη αυτοπεποίθηση, ένα μεγάλο σερί και μπόλικη ικανοποίηση για τη βαθμολογική άνοδο της ομάδας. Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει ακόμη πιο ψηλά τη φετινή σεζόν και αυτό θα έρθει και με μία ενδεχόμενη νίκη όπως η σημερινή απέναντι στην Ομόνοια. 

Όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία και τη δυσκολία του σημερινού αγώνα, ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει από ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα που τις προηγούμενες μέρες φρόντισαν να «μάθουν» τους νεότερους τη σπουδαιότητα ενός τέτοιου αγώνα. Στον ΑΠΟΕΛ για την ώρα δεν σκέφτονται αυτούς που είναι μπροστά ή πίσω από εκείνους στη βαθμολογία, όμως είναι σημαντικό οι ίδιοι ν’ αντιληφθούν ότι με συνεχόμενα αποτελέσματα θα πλησιάσουν ακόμη πιο πολύ τους στόχους της. Ο Μιλόγεβιτς για τον σημερινό αγώνα μετρά επιστροφές.

Ο ΑΠΟΕΛ θα έχει μεγάλο «όπλο» τη συμμετοχή του κόσμου του, στο ΓΣΠ σήμερα θα δώσουν το βροντερό τους παρών 16500 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες, ένας μεγάλος αριθμός για αγώνα α’ γύρου και με την αύρα της κερκίδας τους, οι γαλαζοκίτρινοι θα πάνε να πάρουν αυτό που τόσο επιθυμούν. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο