Θυμήθηκε την Ανόρθωση: «Ήταν κακή επιλογή να πάω εκεί...»

Ο Βαγγέλης Μάντζιος παραχώρησε δηλώσεις στο gazzetta.gr, όπου ανάμεσα σε άλλα τοποθετήθηκε και για το πέρασμά του από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

Πώς έφυγες από τον Παναθηναϊκό εκείνο τον Γενάρη;

Πήγα στην Ανόρθωση. Ήταν κακή επιλογή γιατί δεν υπήρχε καθόλου ανταγωνισμός. Δεν έκανα προπόνηση, τα παράτησα. Δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και στο τέλος τα ακούσαμε και από τον κόσμο.

Σου έδωσαν ποτέ μία ξεκάθαρη εξήγηση γιατί σε έδιωξαν από τον Παναθηναϊκό;

Ο Αντωνίου δεν ήθελε όσους ήμασταν επιλογές του Λιβαθηνού. Εκτός από εμένα έφυγαν και ο Λεοντίου, ο Δάρλας και ο Θεοδωρίδης. Μου είπαν ότι επειδή επρόκειτο να πάρουν τον Σισέ θα κρατούσαν μόνο τον Πετρόπουλο γιατί εκείνος είχε πιο χαμηλό συμβόλαιο και ήταν πιο μικρός σε ηλικία. Είχα τότε πρόταση από την ΑΕΚ και δεν με άφησαν ο Αντωνίου και ο Πατέρας να πάω. Μου είπαν ότι δεν πρόκειται να πάω σε ανταγωνιστική ομάδα. Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι εγώ τα είχα βρει σε όλα με την ΑΕΚ

Πού θεωρείς ότι έχεις κάνει λάθος ως τώρα στην καριέρα σου;

Στον Παναθηναϊκό το πάλεψα. Ήμουν αγαπητός στα αποδυτήρια. Δεν ήμουν αρεστός στον Αντωνίου, ήθελε να μας καθαρίσει. Όταν το κατάλαβα, σταμάτησα να του λέω ακόμα και καλημέρα. Δεν είμαι ηθοποιός σαν άλλους. Τώρα λέω στα παιδάκια να προσπαθήσουν, ακόμα και όταν αισθάνονται ότι αδικούνται. Εγώ ήθελα όμως να μου δείχνουν εμπιστοσύνη, γιατί έτσι έχω κίνητρο να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Τον Αντωνίου εγώ δεν ήθελα ούτε να τον βλέπω. Από εκεί και πέρα, ήταν κακή επιλογή να πάω στην Ανόρθωση. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα έφευγα δανεικός από τον Παναθηναϊκό, θα καθόμουν και θα προσπαθούσα. Ίσως να ήμουν και λίγο πιο διαλλακτικός. Εγώ δεν μπορούσα, για παράδειγμα, να κρατήσω το στόμα μου κλειστό όταν μου είχε πει εκείνη την ατάκα ο Σπανός στα αποδυτήρια. Αν δεν του είχα απαντήσει, θα είχα παίξει όλα τα ματς και μετά θα πήγαινα στον Ολυμπιακό.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο