Η απόφαση για Κέρκεζ και οι επόμενες ενέργειες του Σοφοκλέους

Δυόμισι ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Ανδρέα Σοφοκλέους με τον Ντούσαν Κέρκεζ, η οποία είχε στο επίκεντρό της την αδυναμία της ΑΕΛ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες που συνοδεύουν την αγωνιστική περίοδο 2021/22.

Ο πρόεδρος του λεμεσιανού συλλόγου ζήτησε από τον Σερβοβόσνιο τεχνικό εξηγήσεις για τη μετριότατη πορεία της ομάδας και διαβεβαιώσεις για ανάκαμψη στη συνέχεια της σεζόν.

Όσα άκουσε ο Σοφοκλέους, τον έπεισαν και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κέρκεζ.

Το μήνυμα του προέδρου προς τον προπονητή (σ.σ. επικείται συνάντηση και με τους ποδοσφαιριστές στο άμεσο μέλλον) είναι ότι η ΑΕΛ στο πέρασμα των χρόνων έχει μάθει να πολεμά κόντρα σε κάθε δυσκολία και αυτό θα κάνει και αυτή τη φορά.

Ο ίδιος ο πρόεδρος θα προβεί άμεσα σε κινήσεις τόσο εντός της ομάδας σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές για να τους βοηθήσει να συνεχίσουν με μεγαλύτερο πείσμα απ' ό,τι έδειξαν και στον αγώνα με την ΑΕΚ, στον οποίου θεωρεί ότι έχασαν άδικα.

Ενέργειες θα γίνουν απο τον Σοφοκλέους και εκτός της ομάδας σε πιο ενδοοικογενειακό επιπεδο με διάφορα άτομα και τον κόσμο, γιατί η ομάδα έχει ανάγκη στήριξης περισσότερο από ποτέ.

Τέλος, ο πρόεδρος του λεμεσιανού συλλόγου διαβεβαίωσε ότι λεπτομέρειες σαν αυτές που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και άλλων τις περασμένες αγωνιστικές, δεν θα συνεχίσουν να είναι κόντρα στην προσπάθεια του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο