Λίγα λεπτά μετά τη στενή, αλλά άκρως σημαντική και σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ (1-0) ο Νούνο Λόπες ανέλυσε στην κάμερα της Cytavision τι σημαίνει αυτή η επιτυχία για την «ελαφρά ταξιαρχία»
«Ξέραμε ότι είναι μια πολύ καλή η ομάδα η ΑΕΚ. Δεν ήταν τυχαία πρώτη, αλλά έχουμε κι εμείς ποιότητα, δεν είμαστε εδώ για να περνάμε τον χρόνο μας, δείξαμε ποιος είναι ο Άρης!
Δεν είναι καλές για το παιχνίδι οι πολλές κόκκινες, παίξαμε σχεδόν όλο το β’ μέρος με εννέα παίκτες, αλλά δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε.
Στόχος μας είναι η εξάδα, είμαστε σε πολύ καλή θέση τώρα και βλέπουμε παραπέρα. Ένας άλλος στόχος μας ήταν να υποχρεώσουμε την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα, το καταφέραμε και με εννέα παίκτες.
Ήμουν στην ομάδα όταν παλεύαμε να μην υποβιβαστούμε, τώρα όλα έχουν αλλάξει και κερδίζουμε διαρκώς περισσότερους οπαδούς», δήλωσε ο Πορτογάλος άσος.