«Η σχέση μου με τον κόσμο είναι πολύ καλή και...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «ΑΝΟλα στη φόρα»  ήταν ο Νίκος Καλτσάς. 

Δείτε όσα είπε ο άσος της Ανόρθωσης:

Για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: ''Δεν είναι καλή η μέχρι στιγμής πορεία στους ομίλους. Είναι πολύ καλό για την ομάδα και τον κόσμο η παρουσία μας στην Ευρώπη μετά από 13 χρόνια. Θεωρώ ότι πρέπει να κερδίσουμε τη Πέμπτη και πάνω σε αυτό να.. χτίσουμε για τα ματς που ακολουθούν και στο πρωτάθλημα''.

Για την στήριξη του κόσμου: ''Είναι πολύ καλό που είναι δίπλα μας οι οπαδοί μας. Η σχέση μου με τον κόσμο είναι πολύ καλή και δίνω το 100% για να τους ανταποδώσω την αγάπη''. 

Για το πώς νιώθει στην Ανόρθωση: ''Προτιμώ να μένω χρόνια σε μια ομάδα. Έτσι, δένεσαι με την ομάδα. Είμαι πολύ καλά στην Ανόρθωση. Η πρώτη ήταν πολύ καλή, η δεύτερη συνδυάστηκε με έναν τίτλο κι ελπίζω να κατακτήσω και φέτος τίτλο ή και τους δύο τίτλους''. 

Για το συμβόλαιό του λήγει: ''Λήγει το συμβόλαιο μου και θέλω να κλείσει με τίτλο. Θα ήταν καλό να τελειώσω την καριέρα μου στην Ανόρθωση, όμως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, είναι πολύ μελλοντικό αυτό''

Για το γεγονός ότι προτιμάται να μην αγωνίζεται στην φυσική του θέση: ''Ήταν μια απόφαση του προπονητή να αγωνιστώ σε άλλη θέση, δεν είναι η θέση. Προσπαθώ να ανταπεξέλθω σε αυτή τη θέση και να βοηθήσω τον προπονητή μου''.

Για την σχέση του με τον Τιμούρ: ''Είναι πολύ καλή και επαγγελματική η σχέση με τον προπονητή''. 

Για το ποια ήταν η καλύτερή του στιγμή από την μέρα που πήγε στην Ανόρθωση: ''Η κατάκτηση του κυπέλλου με την Ανόρθωση είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου, είναι ο πρώτος μου τίτλος''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο