«Αχρείαστη ήττα, είχαμε την εν ενεργεία πρωταθλήτρια στα σχοινιά»

Σε αποτίμηση της εμφάνισης της ομάδας του στο ντέρμπι με την Ομόνοια και της δεύτερης ήττας στη σειρά προχώρησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-1 στο ΓΣΠ ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη, είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, συνάμα όμως και περήφανος, ιδίως στο β’ μέρος. Δεν τους επιτρέψαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμουν ευχαριστημένος με την ταχύτητα και τις αποφάσεις κάποιων παικτών, δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Στο β’ μέρος ήμασταν καλύτεροι, αλλά πότε χάνουμε πολύ μεγάλες ευκαιρίες και πότε δεν κάνουμε τις σωστές πάσες, διότι έτσι είναι εκπαιδευμένοι οι παίκτες, δεν πάνε για την απλή πάσα στον συμπαίκτη που θα τελειώσει τη φάση.

Είναι μια απολύτως αχρείαστη η ήττα, αλλά ακόμη παλεύουμε να συνηθίσουμε το νέο στιλ παιχνιδιού και έχουμε κάποια θέματα στην άμυνα στο ένας εναντίον ενός μετά από απώλεια της μπάλας στο κέντρο. Όλοι είδαν ότι ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε. Δύο ήττες στη σειρά είναι αρκετές, πρέπει να νικήσουμε την Πάφο.

Δεν ήταν καταστροφικό το πρώτο μέρος, το θέμα δεν είναι τι με απογοητεύει, αλλά τι με κάνει πιο περήφανο. Δεν ήμουν ευχαριστημένος από την εμφάνιση στο πρώτο μέρος, γι’ αυτό προχώρησα σε 4 αλλαγές, στο β' μέρος είχαμε την Ομόνοια στα σχοινιά, ήταν αδύνατο για την εν ενεργεία πρωταθλήτρια να αντέξει την πίεση», σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο