Η Ανόρθωση για τους διεθνείς της

Με τη δράση να ξεκινά απόψε, με τον ημιτελικό του Nations League Ιταλία-Ισπανία στο «Σαν Σίρο», η Ανόρθωση παρουσιάζει τις υποχρεώσεις των διεθνών της.

Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Αβραάμ και Μάριος Αντωνιάδης θα αντιμετωπίσουν στην «ΑΕΚ Αρένα» τις Κροατία (8/10) και Μάλτα (11/10) αντίστοιχα.

Άλλοι δυο ποδοσφαιριστές της "Κυρίας", Ανδρέας Χρυσοστόμου και Μιχάλης Ιωάννου, κλήθηκαν από τον κ. Γιάννο Οκκά για τον αγώνα με την Ελλάδα στο «Δασάκι» την Τρίτη 12 Οκτωβρίου. Στην κλήση και ο Δανιήλ Παρούτης που ανήκει στην Ανόρθωση και αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στον Ερμή.

Στις κλήσεις του κ. Βίλι Σανιόλ και ο τερματοφύλακάςς Γκιόργκι Λόρια για τα παιχνίδια της Γεωργίας με Ελλάδα (9/12) και Κόσοβο (12/12). Σταθερά στις επιλογές του κ. Μάρκου Κανέρβα και ο Πάουλους Αραγιούρι. Οι «Huuhkajat» παίζουν εντός με Ουκρανία (9/12) και εκτός με Καζακστάν (12/12).

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Αμμοχώστου επιστρέφουν την Πέμπτη(7/10) στο προπονητικό κέντρο «Α. Καρράς» όπου θα ξεκινήσουν προετοιμασία για τη συνέχεια των υποχρεώσεών σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο