Ο Μερκής για την άρνηση του Απόλλωνα...

Ο Γιώργος Μερκής μίλησε για το θέμα με την άρνηση από πλευράς Απόλλωνα για να φωτογραφηθεί με τα τρόπαια της ομάδας (όπως και με αυτά που κατέκτησε αγωνιζόμενος στον ΑΠΟΕΛ). Μιλώντας στον "Active", είπε:

«Προστάτεψα την ομάδα φεύγοντας. Πολλοί φίλοι μου έλεγαν να μην δώσω συνέχεια και να μην μιλήσω και εγώ από σεβασμό στον Απόλλωνα και την ιστορία του δεν είπα κάτι ώστε να μην δημιουργήσω πρόβλημα. Πλέον εξελίχθηκα σε κόκκινο πανί για τους οπαδούς του Απόλλωνα και το καταλαβαίνω, το δέχομαι. Τον τελευταίο καιρό μεγαλώνοντας άρχισα να βάζω στην άκρη κάποια πράγματα, να μου φεύγει ο θυμός με κάποιους ανθρώπους, και τον Απόλλωνα τον ευχαρίστησα. Τους ευχαρίστησα όλους, χωρίς υπονοούμενα και ούτε άφησα εκτός κάποιους που μπορούσα να εκθέσω.

Επικοινώνησα ο ίδιος για τα τρόπαια. Τους είπα ότι θα ήθελα στο αποχαιρετιστήριο μου μήνυμα να είχα μια φωτογραφία με τα τρόπαια στον Απόλλωνα και μια με αυτά στον ΑΠΟΕΛ για να μην αδικήσω καμία από τις δύο ομάδες. Η καριέρα μου ήταν στα δύο, ήθελα να δείξω τον ανάλογο σεβασμό.

Η απάντηση ήταν αρχικά θετική, μετά όταν επικοινώνησαν ξανά μου είπαν ότι η απόφαση από ψηλά ήταν αρνητική. Με στεναχώρησε πάρα πολύ, τα τρόπαια δεν είναι ούτε του Μερκή ούτε του Πέδρο Εμάνουελ ούτε κανενός. Είναι γραμμένα στην ιστορία, είτε είμαι επιθυμητός είτε όχι, είμαι μέρος της ιστορίας του Απόλλωνα και των μεγαλύτερων επιτυχιών από το 2001 και μετά».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο