«Επειδή μας τρέλαναν για τα 20 clean sheets του Φαμπιάνο…»

Αν ο πολυτμότερος παίκτης αναδιεκνυόταν δια... βοής, η αποθέωση του Φαμπιάνο στη φιέστα τίτλου της Ομόνοιας θα είχε επισημοποιήσει και επιβεβαιώσει την αναγνώριση της προσφοράς και της συνεισφοράς του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είναι και μια πολύ ισχυρότερη για το βραβείο του καλύτερου ή πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν, καθώς με σωρεία σωτήριων επεμβάσεων επέτρεψε μόλις 16 τέρματα και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 20 από τους 32 αγώνες πρωταθλήματος, στους οποίους συμμετείχε.

Αυτή η επίδοση αποτελεί ρεκόρ σε απόλυτους αριθμούς, όχι όμως και ποσοστιαία, όπως ανέλαβαν να (υπεν)θυμίσουν οι οπαδοί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Η ανάρτησή τους:

Τα clean sheets του Φαμπιάνο και του Δήμου Κωνσταντίνου…

Επειδή από προχθές μας τρέλαναν για τα 20 clean sheets του Φαμπιάνο σε 32 αγώνες, ένα ποσοστό της τάξης του 62,5%, είπαμε να θυμίσουμε και την εξαιρετική πορεία που είχε η ομάδα μας με τερματοφύλακα τον Αρχηγό της Δήμο Κωνσταντίνου την περίοδο 1974/75.

Τελείωσε το πρωτάθλημα με μόνον 11 γκολ κατά και με 17 συνολικά clean sheets σε 26 αγώνες, ένα ποσοστό της τάξης του 65,4%. Το αξιοθαύμαστο είναι πως στους 11 απο τους συνολικά 13 εντός έδρας αγώνες, η ομάδα μας δεν δέχθηκε γκολ, ένα απίστευτο ποσοστό της τάξης του 85%!!!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο