Τέλος ο Φερερ από την ΕΝΠ (ανακοίνωση)

Παρελθόν αποτελέι για την ΕΝΠ ο προπονητής της ομάδας Κάρλος Φερέρ.

Η ανακοίνωση:

"Η εταιρεία Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας για το καλό της ομάδας με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Carlos Alos Ferrer.

Ο κ. Carlos Alos Ferrer είναι ένας ωραίος άνθρωπος και προπονητής με εξαιρετική μεθοδολογία που βοήθησε τα μέγιστα για την ανάκαμψη και να προστατευτεί η ομάδα. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε, πως σεβόμενος το budget της ομάδας και τις φετινές δυσκολίες, κάλυψε ο ίδιος προσωπικά την διαφορά για να φέρει τους βοηθούς που ήθελε, ο μόνος που συναντήσαμε στο ποδόσφαιρο να κάνει κάτι τέτοιο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ferrer για τις υπηρεσίες του προς την ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Έχουν εντοπιστεί με θετικά κρούσματα ο βοηθός προπονητής, ο προπονητής τερματοφυλάκων, ο γυμναστής και ο αναλυτής της ομάδας ενώ μέχρι χθες είχαν αρνητικό απότελεσμα. Οι ομάδες που θα κάνουν 5 νίκες στα επόμενα 10 παιχνίδια, είναι αυτές που θα επιβιώσουν. Το μόνο που ζητάμε είναι η ισονομία του πρωταθλήματος. Τις προπόνησεις αναλαμβάνουν για αυτό το διάστημα ο κ. Λευτέρης Ελευθερίου και ο κ. Χριστόφορος Χριστοφή".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο