Πετεβίνος: "Σημαντικό να μην υπάρχουν δημόσιες αντιπαραθέσεις"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Νεκτάριο Πετεβίνο στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή "Τρανζίσιον" με τον Θεόδωρο Καυκαρίδη.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του

«Η παρουσία μας στο β' γκρουπ δεν μας τιμά, δεν θέλαμε να ζήσουμε, όμως το ζούμε με δική μας ευθύνη. Είναι μία πρωτόγνωρη διαδικασία, θέλουμε όμως να πάρουμε την ευκαιρία και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στη β’ φάση. Θα είναι και μία περίοδος αξιολόγησης ποδοσφαιριστών και ανάπτυξης σε αυτά τα παιχνίδια που είναι εξίσου ανταγωνιστικά. Αυτή τη στιγμή αυξάνεται ο ανταγωνισμός, ειδικά στο β’ γκρουπ που υπάρχει η ιδιαιτερότητα του υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων. Το βαθμολογικό κέντρο είναι πάντα το πιο ισχυρό σε σχέση με το τι παρουσιάζουμε. Να είμαστε σοβαροί, να πάρουμε τους βαθμούς και ν’ αναπτύξουμε την ομάδα».

«Και τα δύο παιχνίδια έχουν τη σημασία τους, όμως δεν μπορούμε να χάσουμε τον αποπροσανατολισμό της ομάδας λίγες ώρες πριν το ματς με τη Πάφο. Από Δευτέρας θα μπορούμε να μιλάμε για το ματς με την Ομόνοια. Όσο και αν σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα και έχεις συγκεκριμένο στόχο, δεν μπορείς να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδεύει γιατί θα εκτεθείς. Το θέμα διαχείρισης παίζει ρόλο, θα το διαπιστώσουμε με την ανακοίνωση της σημερινής αποστολής».

«Η εξαγγελία του κ. Κυριακίδη είναι απλά μία πρόθεση, αναμένουμε ν’ αρχίσει η διαδικασία υποβολής υποψηφίων και αυτό θα γίνει όταν οριστεί ο χώρος, η ώρα και ο τρόπος της ΓΣ. Υπάρχει το ενδεχόμενο ηλεκτρονικής μορφής και ο άλλος με τη φυσική παρουσία. Αν θα υπάρξει ηλεκτρονική ψηφοφορία με λιγότερα άτομα, είναι απλής διαδικασίας. Τώρα απ’ αυτή την άποψη το δικαίωμα ερωτήσεων και συζητήσεων πολύ δύσκολα μπορεί να εξυπηρετηθεί ηλεκτρονικά. Ήταν 1780 οι μέτοχοι, όμως πολύ πιθανόν να ξεπερνούν τις 2000. Η αλήθεια είναι ότι απευθυνθήκαμε σε εταιρεία που κάνει τέτοια μορφής διαδικασίας, μας είπε ότι υπάρχει η δυνατότητα για να γίνει κάτι τέτοιο. Στείλαμε επιστολή στο υπουργείο, για ειδική άδεια με παρουσία πέραν των 500 ατόμων, όπως είναι το θέατρο και μεγάλες αίθουσες. Αναμένουμε την απάντηση από το υπουργείο, με βάση όμως το τρέχων διάταγμα, απαγορεύει την πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων. Πολύ πιθανόν οι λειτουργεί να μας απαντήσουν με τέτοιο τρόπο που θα μας παραπέμπουν μετά τις 16 Μαρτίου. Από Δευτέρας θα υπάρξει ενημέρωση και για τον κόσμο μας».

«Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν δημόσιες αντιπαραθέσεις, για το καλό του ΑΠΟΕΛ όλοι θα πρέπει να διαχωρίσουν το αγωνιστικό από το διοικητικό. Να κρατηθούν ήπιοι τόνοι και ν' αφήσουν τις διαδικασίες να τρέξουν. Να υπενθυμίσω ότι εδώ και μέρες τρέχουν έλεγχοι, ο ένας έχει σκοπό τη διαμόρφωση οικονομικών καταστάσεων και ο δεύτερος τον ιδιαίτερο προσανατολισμό που είναι εξίσου σημαντικός για μία μελέτη που θα εισηγηθεί ακόμη και καταστατικές αλλαγές. Ένας τομέας που ενδιαφέρει πολύ τον ΑΠΟΕΛ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο