Αυγουστή: "Στόχος το πρωτάθλημα και το κύπελλο"

Η ΑΕΚ παρουσίασε μέσω Live Streaming τον Σωφρόνη Αυγουστή. Ο νέος προπονητής της ομάδας συμφώνησε σε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου και το απόγευμα της Τετάρτης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο κ. Αυγουστή τόνισε ότι θέλει να περάσει τη φιλοσοφία του, έμπλεξε το εγκώμιο των παικτών  και πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Άντρος Καραπατάκης:

"Από σήμερα ξεκινά νέα σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Νιώσαμε την ανάγκη για αλλαγή και για περισσότερη δυναμική στην πορεία της ομάδας μας και γι’ αυτό πήραμε τις αποφάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κόντε για το έργο του. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον προηγούμενο προπονητή και τους συνεργάτες του. Θέλω να καλωσορίσω τον Σωφρόνη στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι γνωστός για το σπουδαίο έργο που έχει επιδείξει στην προηγούμενη του ομάδα. Μας αρέσει ο τρόπος ποδοσφαίρου που παίζουν οι ομάδες του. Θα κάνουμε το παν για να πετύχει αυτή η προσπάθεια και θα έχεις ότι χρειάζεσαι για να πετύχεις στο έργο σου".

Σωφρόνης Αυγουστή:

"Ευχαριστώ την ΑΕΚ και τον κ. Αντρέα για τη συνεργασία που θα έχουμε αυτό τον ενάμιση χρόνο. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, θα προσπαθήσω να περάσω τη φιλοσοφία μου στην ομάδα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές ταυτίζονται με αυτά που θέλω στον αγωνιστικό χώρο. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ένας τελικός θα έλεγα. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι από την αρχή μέχρι το τέλος γιατί οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο στα μονά παιχνίδια. Θέλω να καταφέρω να κερδίσω όλους εδώ στην ομάδα, με τον τρόπο παιχνιδιού μου. Πρώτα τους πιο σημαντικούς που είναι οι ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσω από τα αύριο να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, την ποιότητα μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας".

Τι σε έκανε να απαντήσεις θετικά στην ΑΕΚ: "Ήταν όλα τόσο γρήγορα. Πιστεύω ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ταυτίζονται με το δικό μου τρόπο παιχνιδιού που δεν σας το κρύβω στην προηγούμενη μου ομάδα θα τους ήθελα πολύ. Είμαι τυχερός που τους έχω Είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει γρήγορα αποφάσεις. Ως παίκτης μου συμπεριφέρθηκαν εξαιρετικά, έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις. Επέστρεψα ως προπονητής και θα δουλέψουμε για να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες".

Ποιοι είναι οι στόχοι και αν μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει τον τίτλο: "Όσοι βαθμοί είναι διαθέσιμοι θα προσπαθήσουμε να τους διεκδικήσουμε όλους".

Για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ και τη φιλία με τον κ. Κέρκεζ: "Έχουμε δώσει αρκετά ντέρμπι με τον Κέρκεζ. Στο αυριανό παιχνίδι ξεκινούμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, δεν με φοβίζει ότι ξεκινώ με ντέρμπι άμεσα. Αυτό μου αρέσει και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Για την επιθετική του φιλοσοφία και τους στόχους του στην ΑΕΚ: "Το επιθετικό κομμάτι βελτιώνεται με τη δουλειά. Οι στόχοι, μου αρέσει ο ανταγωνισμός. Ήρθαμε εδώ να διεκδικήσουμε τους στόχους της ομάδας που είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου".

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο