Η τελευταία ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ!

Τα κομμάτια του προσπαθεί να συμμαζέψει ο ΑΠΟΕΛ με απώτερο στόχο να αντιστρέψει τα αρνητικά δεδομένα και να αφήσει πίσω του το κάκιστο ξεκίνημα. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε δυσμενή θέση από πολύ νωρίς και από εδώ και μπρος σε κάθε απώλεια τους θα στριμώχνονται όλο και περισσότερο στα σκοινιά.

Η διοίκηση αποφάσισε μετά την απρόσμενη ήττα από την Πάφο που αγωνιζόταν με 10 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, να κρατήσει τον κ. Ουζουνίδη, ενώ τη στήριξη στον Ελλαδίτη τεχνικό έδειξαν ανοιχτά και οι ποδοσφαιριστές. Οι τελευταίοι σαφώς και ευθύνονται για την υφιστάμενη κατάσταση, φαίνεται να αντιλήφθηκαν κάποια πράγματα και το απέδειξαν με τη συγκεκριμένη κίνηση.

Η διοίκηση άφησε ζύγισε τα δεδομένα, κράτησε τον κ. Ουζουνίδη και πλέον αναμένει τα αποτελέσματα. Βασικά το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή που πιθανόν θα καθορίσει και την πορεία της ομάδας. Δεν έχει καμία υπερβολή. Ο ΑΠΟΕΛ με το -8 από την κορυφή και στο -5 από την ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά και οκτώ ομάδες πάνω από αυτόν δεν έχει να δώσει άλλους βαθμούς.

Το παιχνίδι με την Ανόρθωση αποτελεί μεγάλη και πιθανόν την τελευταία ευκαιρία για να γυρίσει τα δεδομένα. Σε ενδεχόμενο νίκης όλα αλλάζουν, βαθμολογικά και ψυχολογικά, σε μια χρονική περίοδο που το ηθικό είναι καταρρακωμένο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο