Γαρπόζης: "Πλεονέκτημα για την Ομόνοια που θα παίξουν σε άδεια Τούμπα"

Τις εκτιμήσεις του για το πρωτάθλημα αλλά και το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ομόνοιας στη Τούμπα έδωσε μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων στο Ράδιο Πρώτο ο Αλέξης Γαρπόζης.

Οι δηλώσεις του Γαρπόζη στο Ράδιο Πρώτο:

«Τον Απόλλωνα τον βλέπουμε διαφορετικό από πέρσι. Πέρσι δημιουργούσε πολλές ευκαιρίες, κέρδιζε με ευκολία, όμως στο τέλος ο απολογισμός ήταν να χάνει τους τίτλους. Τώρα είναι μία ομάδα πιο ώριμη, παίρνει αποτελέσματα και παίζουν για το ζητούμενο». 

«Η ΑΕΛ αν εξαιρέσουμε το χθεσινό παιχνίδι, είναι χτισμένη φέτος για να χάνει δύσκολα απ' οποιοδήποτε αντίπαλο. Χάνει κάποιους βαθμούς στα ντέρμπι, όμως ειδικά στο Τσίρειο με πιο αδύναμες ομάδες τις κερδίζει. Η ΑΕΛ συνέχισε με τον Κέρκεζ με δυνατό αμυντικό σχήμα, όμως φέτος δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες στο επιθετικό κομμάτι, υπάρχει βελτίωση».

«Βλέπουμε ότι με άδειες κερκίδες πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις. Οι ομάδες είναι πολύ προσεγμένες και αρκετοί δουλεύουν στην τακτική, άφησαν σε δεύτερη μοίρα το θέαμα. Όλοι προσπαθούν να πάρουν αποτελέσματα. Στην Ευρώπη οι παίκτες είναι πολύ πιο ποιοτικοί, εδώ οι προπονητές βασίζονται περισσότερο στην τακτική».

Για Ομόνοια-Ανόρθωση-Απόλλωνα: «Είναι οι τρεις ομάδες που θα ξεχωρίσουν και θα πάνε μέχρι τέλους. Όμως θέλουμε μία δυνατή ΑΕΛ, ΑΕΚ και ένα βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ για να δούμε να το παλεύουν μέχρι τέλους. Η Ομόνοια είναι αρκετά πειθαρχημένη ομάδα, Ανόρθωση και Απόλλωνας παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν».

Για ΑΠΟΕΛ: «Αυτό που βλέπουμε εμείς ως φίλαθλοι, δεν θυμίζει ΑΠΟΕΛ. Θυμίζει μόνο στα χρώματα και τις εμφανίσεις. Από την αρχή η εικόνα τους είναι απογοητευτικοί, κάθε εβδομάδα περιμένουμε βελτίωση και δεν τη βλέπουμε. Δεν ήταν έκπληξη που έχασε από την Πάφο».

Για ΠΑΟΚ: «Είναι πλεονέκτημα για την Ομόνοια που θα παίξουν σε άδεια Τούμπα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ υπερτερεί της Ομόνοιας, όμως η Ομόνοια υπερτερεί στην πειθαρχεία στο παιχνίδι της. Θα προσπαθήσει να παίξει περίπου όπως έπαιξε στο Καραϊσκάκης. Η Ομόνοια είναι μια σταθερή ομάδα, όμως υπάρχει και το ταβάνι που προσπαθούν να φέρουν σε κάθε προπόνηση βελτίωση. Η Ομόνοια θα δώσει γήπεδο και χώρο, ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ διαβασμένος παρά από τον Ολυμπιακό τότε. Θα πω ότι δεν θα μπουν πολλά γκολ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο