Οργανωμένοι Ομόνοιας: "Πιστεύουμε ακόμα και σε τέτοιες ανατροπές..."

Πρωινή ανακοίνωση από τους οργανωμένους της Ομόνοιας και το Fan Club Lakatamia για τον αυριανό επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό. "Πρέπει να πιστεύουμε ακόμα και σε τέτοιες ανατροπές", αναφέρουν οι φίλοι της Ομόνοιας, παρά την ήττα του πρώτου αγώνα στο "Καραϊσκάκης", ενώ παράλληλα στέλνουν την στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση στους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Η ανακοίνωση:

"Η Βασίλισσα μας αύριο Τρίτη, στις 22:00 αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τα play offs του Champions League. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι το σκορ του πρώτου αγώνα δεν αφήνει στην ομάδα μας πολλά περιθώρια όμως η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ μας επιτρέπει να πιστεύουμε ακόμα και σε τέτοιες ανατροπές.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της υποχρέωσης μας να εφαρμόσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, ο σύνδεσμος θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ που θα γίνονται δεκτές μέχρι απόψε Δευτέρα 28/09 έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σωστά. Σας υπενθυμίζουμε επίσης οτι σε κάθε τραπέζι μπορούν να βρίσκονται μέχρι 10 άτομα.

Αν και με ήττα στον πρώτο αγώνα σήμερα υπό κανονικές συνθήκες θα πρασίνιζαν όλοι οι δρόμοι της Κύπρου οι οποίοι θα οδηγούσαν μόνο στο ΓΣΠ. Δυστυχώς όμως για ακόμα μια φορά αναγκαζόμαστε να παρακολουθήσουμε την ομάδα μας από τις τηλεοράσεις γι’ αυτό και καλούμε όλα μας τα μέλη να δώσουν το παρόν τους στο σύνδεσμο μας και ανεξαρτήτως αποτελέσματος να γιορτάσουμε την έναρξη μιας νέας εποχής για τον Ιστορικό ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Υ.Γ: Η σκέψη μας βρίσκεται επίσης και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Η υγεία τους όπως και κάθε συνανθρώπου μας είναι πολύ πιο σημαντική από κάθε αγώνα ποδοσφαίρου. Έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μας".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο