Καρίγιο: "Δεν είμαι προπονητής που μένει σε ένα σύστημα" (video)

Τον νέο της προπονητή παρουσιάζει αυτή την ώρα  Joan Carillo η ΑΕΚ. Στην συνέντευξη τύπου ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θα αναφερθεί και στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. 

Αναλυτικά τι είπε: 

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ. Ήταν μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για εμένα. Έχω την ευθύνη πλέον και είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι ένα πλάνο το οποίο με έπεισε χωρίς δεύτερη σκέψη. Η ομάδα αυτή έχει μεγάλες πιθανότητες να πετύχει τους στόχους της. Είναι ένα στοίχημα και για εμένα. Είναι σημαντικό. Η ΑΕΚ μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο. Έχω ένα πολύ καλό ρόστερ και είμαι τυχερός που το έχω. Πολλή δουλειά. Υπόσχομαι δουλειά αρκετή»

«Είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Νομίζω πως η ΑΕΛ είναι μια δυνατή και σκληρή ομάδα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είναι μια ευκαιρία για εμας να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Η φιλοσοφία μας είναι να προετοιμάζουμε την ομάδα για τη νίκη. Θέλουμε μόνο να νικήσουμε την ΑΕΛ. Έχουμε τους παίκτες και την ποιότητα να το κάνουμε»

«Έχω παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της ΑΕΚ. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το πλάνο είναι η δημιουργία μιας ομάδας που μέρα με την μέρα να γίνεται καλύτερη. Θέλω να δημιουργήσω μια ομάδα με σεβασμό και να παίζει για τους 3 βαθμούς της νίκης»

«Πολύ καλές οι εντυπώσεις που έχω από την Λάρνακα και τον κόσμο της ομάδας. Όλοι ανυπομονούν για την ομάδα. Υπάρχει αρκετός κόσμος της ομάδας στην Λάρνακα. Είμαι χαρούμενος και ήταν μια καλή επιλογή»

«Το σύστημα εξαρτάται από την ομάδα και τους παίκτες. Θέλουμε ισοροπία σε άμυνα και επίθεση. Δεν είμαι προπονητής που μένει σε ένα σύστημα. Οι παίκτες θα πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο και να μην αμφιβάλουν το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσουν. Η ομάδα θα πρέπει να πετυχαίνει γκολ και την ίδια ώρα να είναι πολύ καλή αμυντικά»

«Διαθέτουμε πάρα πολύ καλό ρόστερ. Έχει περιθώρια βελτίωσης. Δεν θα πούμε για τα προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Η φιλοσοφία μου είναι να προσπαθώ να βρίσκω τις λύσεις»

«Από την πρώτη στιγμή που είπαν τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας. Στόχος μου είναι μέρα με την μέρα να βελτιώνουμε. Αυτή την στιγμή η ομάδα είναι ανταγωνιστική σε ένα επίπεδο και θέλουμε να την πάρουμε σε πιο ψηλό επίπεδο. Στο τέλος θα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

«Ξέραμε το πρωτάθλημα και το επίπεδο. Έχει ποιοτικούς παίκτες η Κύπρος»

«Δεν μπορούμε να μιλάμε στο ποδόσφαιρο για χρόνο για να φτάσει η ομάδα εκεί που την θέλουμε. Είμαστε σε μια φάση βελτίωσης. Χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Αυτή η ομάδα κάνει καλά πράγματα και στόχος μας είναι να πετύχει περισσότερα πράγματα. Η ομάδα δεν είναι στο σημείο μηδέν»

«Όλοι στην ομάδα δουλεύουμε για να βελτιώνεται. Έχουμε φιλοδοξίες και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να νιώθει και ο κόσμος περήφανος»
 
Αρνάλ Κόντε για Καρίγιο: «Πρώτα να πω ένα καλωσόρισμα στον νέο μας προπονητή. Έχει αρκετή εμπειρία στις ομάδες που δούλεψε. Πιστεύω και ελπίζω για τα καλύτερα για την ομάδα. Και πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή για εμάς για να κάνουμε πράγματα στην ομάδα. Σου εύχομαι τα καλύτερα»

«Από την αρχή είπαμε ότι θέλαμε το πρότζεκτ μας να βελτιώνεται διαρκώς. Ουσιαστικά δεν είχαμε την βελτίωση για αυτό κάναμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Στην πορεία θα πούμε περισσότερα. Σε κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε. Οι αποφάσεις παίρνονται για να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν έχει να κάνει μόνο τα αποτελέσματα, αλλά ο τρόπος που μπορείς να πάρεις με τον αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την ταυτότητα της ομάδας. Αυτό που πιστεύουμε με όλους της ομάδας είναι η καθημερινή βελτιώση»

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο