Αν οι "μηχανές" άναβαν νωρίτερα...

Η Ανόρθωση επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής με ναυλωμένη πτήση στην Κύπρο, χωρίς την πρόκριση στις αποσκευές της. Η Ανόρθωση που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, κατάφερε να μειώσει δις σε 3-2 και ήθελε ακόμη ένα γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση. Το έργο της ομάδας του Τιμούρ φάνταζε από την ημέρα που έμαθε την αντίπαλο αρκετά δύσκολο, όμως αυτό επιβεβαιώθηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου για 45 λεπτά η εστία του Λόρια κινδύνευε συνεχώς.

Στο β' μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν, η Ανόρθωση πήρε τα πάνω της, η Βασιλεία έχασε τα πατήματα της και η ομάδα του Τιμούρ με αλλαγμένο εντελώς πλάνο, μπήκε στην επανάληψη με διαφορετικό πρόσωπο, κυνηγώντας το θαύμα. Αυτό δεν ήρθε αν και για 45 λεπτά η Ανόρθωση ήταν η κυρίαρχη του αγώνα και με αρκετό διάστημα με παίκτη λιγότερο πάλεψε μέχρι τέλους για το κάτι παραπάνω. Η επιστροφή της Ανόρθωσης στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από δύο χρόνια δεν ήταν και η αναμενόμενη και πλέον όλοι θα στρέψουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις και στο πρωτάθλημα. 

Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν έμεινε σαφώς ικανοποιημένος από την εικόνα που έβγαλε η ομάδα του στο πρώτο μέρος, μία εικόνα για «κλάματα», στην επανάληψη όμως όταν διορθώθηκαν σχεδόν τα πάντα ήταν πλέον αργά. Το πάθος ήταν αρκετό, όμως ο χρόνος κυλούσε εναντίον τους. 

Το πρόγραμμα τώρα για την Ανόρθωση, περιλαμβάνει το ματς της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αφού το ματς με τον Εθνικό που ήταν προγραμματισμένο για Κυριακή, αναβλήθηκε.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο