«Θα γίνει... Αποκάλυψη αν δεν ξεκινήσει η σεζόν»

Ο Ενρίκο Πρεζιόσι δήλωσε ότι αν δεν ξεκινήσει η σεζόν και πάλι στην Ιταλία θα είναι μία καταστροφή, μία... Αποκάλυψη για τις ομάδες.

Ο πρόεδρος της Τζένοα θέλησε να δείξει τι θα σημαίνει για τις ομάδες μία οριστική διακοπή της Serie Α και χρησιμοποίησε ιδιαίτερα ανησυχητικούς όρους και λέξεις όπως... Αποκάλυψη για να περιγράψει την επόμενη μέρα. «Στην περίπτωση της διακοπής, θα δούμε ένα σενάριο... Αποκάλυψης για τις ομάδες. Θα υπάρξει αναστάτωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ακόμα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι εταιρείες των τηλεοπτικών.

Υπάρχει και το θέμα των εισιτηρίων και πως θα αποζημιώσουμε τους φιλάθλους. Εμείς στην Τζένοα θα χάσουμε περίπου 20-30 εκ. ευρώ. Θα είναι μία τεράστια καταστροφή για τις ομάδες. Το να ξεκινήσουμε την χρονιά θα είναι η καλύτερη λύση και θα μπορέσουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο